Velika ljetna ponuda - Windows 10 Pro samo 8,36 eura, Office 2016 Pro 18,78 eura

Posjetite MMORC.com i kupite esencijalni softver za PC po nevjerojatnim cijenama - Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro Plus za 18,78 eura ili oboje u paketu za 22,35 eura

MMORC.com srijeda, 23. lipnja 2021. u 11:16

Stiglo nam je ljeto - svi već lagano gledamo prema moru i godišnjim odmorima. Iskoristite priliku i zavirite u veliku ljetnu ponudu softvera na MMORC.com gdje vas očekuju OEM aktivacijski ključevi za originalni esencijalni softver. Odaberite Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro Plus za 18,78 eura ili oboje u paketu za 22,35 eura. Prije kupnje skinite originalni softver s web stranica proizvođača i instalirajte ga na računalo, a potom ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnji.

MMORC vam na sve izlistane cijene daje dodatni popust koji možete ostvariti upišete li prilikom kupnje promotivni kod. Kodove potražite u nastavku.

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BBU63)

40% popusta na Windows 10 (promo kod BBU40)

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BBU56)

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BBU40)

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BBU40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.