VIP-cdkdeals ponuda za kraj mjeseca - originalna WIndows 10/11 licenca samo 13 €, Office paket 22 €

Iskoristite promo kod HR35 za dodatnih 35% popusta na već snižene cijene softvera - kupite Windows 10 Pro trajno aktiviranu originalnu licencu za samo 13 eura ili kompletan Office 2016 Pro paket za samo 22 eura - VIP-CDKdeals.com

VIP-CDKdeals.com petak, 23. veljače 2024. u 09:34

Nalazimo se na kraju mjeseca veljače, a bilježi se i značajniji porast online ponuda. VIP-cdkdeals.com je i ovom prilikom odlučio ponovno ponuditi super popuste na originalne i trajno aktivirane licence najboljeg Microsoftovog softvera. Zahvaljujući ovoj promociji možete kupiti licencu za Windows 10 Pro za samo 13 €. Ako želite Windows 11 odmah, ne propustite namjensku ponudu za samo 18 €. Ni ovom prilikom ne nedostaje ponuda za Office. Office 2016 možete nabaviti već za 22 eura, što je vrlo malo ako pomislimo kolika je cijena softverske licence izravno u Microsoft trgovini. Kako biste iskoristili ove izvrsne ponude, dovoljno je da se povežete na web stranicu VIP-cdkdeals, prijavite se ili registrirate novi račun (možete se zgodno prijaviti putem Facebooka ili Googlea) te prilikom kupnje unesete kod za popust HR35 da odmah dobijete jedan popust od 35% na cijene koje vidite gore.

Windows ponuda (promo kod HR35)

Office ponuda (promo kod HR35)

Uštedite više uz paket softvera koji uključuje Windows i Office

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Apply“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. VIP-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 10 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (dostupna je i Windows 11 instalacija).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

o trgovcu.