Windows 10 Pro za 10,80 eura, a Office 2016 Pro za 22,61 eura - velika proljetna ponuda na U2key

Dolaskom proljeća i lijepog vremena, unatoč trenutačnoj epidemiološkoj situaciji i krizi vezanoj uz koronavirus, pojavila se nada u bolje sutra. Vjerujemo da će situaciju ubrzo biti pod kontrolom i da će se poslovanje uredno i uspješno nastaviti. Razmišljajte dugoročno i nabavite vrhunski softver za vaše računalo po vrlo razumnim cijenama

U2key.com subota, 21. ožujka 2020. u 07:00

Dolaskom proljeća i lijepog vremena, unatoč trenutačnoj epidemiološkoj situaciji i krizi vezanoj uz koronavirus, pojavila se nada u bolje sutra. Vjerujemo da će situacija ubrzo biti pod kontrolom i da će se poslovanje uredno i uspješno nastaviti. Razmišljajte dugoročno i nabavite vrhunski softver za vaše računalo po vrlo razumnim cijenama.

U2key internetska trgovina nudi Windows i Office proizvode po izuzetno dobrim cijenama, a za čitatelje Buga nudi i dodatne popuste koje možete ostvariti uz pomoć promotivnih kodova.

Windows 10 Pro idealno je rješenje za kućne korisnike i manje poslovanje, a nudi naprednu funkcionalnost i sigurnost. U2key nudi značajan popust na aktivacijske ključeve. Ključevi su trajno važeći i cijeli proces aktivacije je potpuno legalan. A s druge strane, sam proces kupnje vrlo je jednosttavan.

Podsjećamo vas da iskoristite specijalni promoivni kod BUG1 kako biste ostvarili 30% popusta na istaknute cijene za određeni softver, te promo kod BUG za 24% popusta za drugi istaknuti softver. U nastavku donosimo pregled softvera te cijene koje možete ostvariti uz promotivni kod.

 

Ekstra 30% popusta za određene proizvode uz promo kod BUG1

Microsoft Office 2019 Professional Plus Retail Key - 41,69 €

 

Ekstra 24% popusta za određene proizvode uz promo kod BUG

Windows 10 Home OEM KEY - 10,28 €

Windows 10 Professional OEM Key - 10,80 €

Microsoft Office 2016 Professional Plus Retail Key - 22,61 €

Microsoft Office 2016 Home and Student Key - 18,00 €

Microsoft Office 2019 Home and Student Key - 24,67 €

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.