Windows 10 Pro za samo 8,22 eura - velika ljetna akcija na MMORC.com

Popularni Microsoftov softver, ali i mnoštvo drugih programa različite namjene, kao i igara, može biti vaše po super cijenama koje su daleko ispod tržišnih. Sve to možete nabaviti u internetskoj trgovini MMORC.com

MMORC.com ponedjeljak, 29. lipnja 2020. u 07:00

Popularni Microsoftov softver, ali i mnoštvo drugih programa različite namjene, kao i igara, može biti vaše po super cijenama koje su daleko ispod tržišnih. Sve to možete nabaviti u internetskoj trgovini MMORC.com. Aktivacijski ključ za Windows 10 Pro možete kupiti već za 8,22 eura. Windows koji ćete kupiti na ovaj način trajno je licenciran i aktiviran za jedan PC. Prilikom kupnje potrebno je upisatzi promotivni kod BHK41 da biste dobili 41% popusta na već sniženu istaknutu cijenu.

S druge strane, želite li Office 2019 Pro, upišite promo kod BHK57 i ostvarite čak 57% popusta te ćete ovaj popularni paket platiti samo 28,32 eura. Na Office 2016 Pro Plus nudi se još veći popust (62%) i uz korištenje promotivnog koda BHK62 možete ga kupiti za samo 19,29 eura.

Kod BHK41 osigurava popust od 41% na sljedeće proizvode:

Antivirusni softver također nabavite uz 41% popusta koristeći promo kod BHK41.

Kod BHK57 osigurava popust od 57% na sljedeće proizvode:

Kod BHK62 osigurava popust od 62% na sljedeće proizvode:

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini (cijene će biti istaknute u američkim dolarima, što vrlo lako možete pretvoriti u eure odabirom na navigacijskoj traci). Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promo kod možete je dodatno spustiti. Na primjeru Windows 10 Pro OS-a to izgleda ovako:

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu:

Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe. Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod:

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Ipak, pazite - kupljena licenca ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.