Windows 10 samo 11 €, Office samo 18 € uz popust do 91% - VIP-cdkdeals

Iskoristite do 91% popusta i kupite Windows 10 Pro trajno aktiviranu originalnu licencu za samo 13 eura ili kompletan Office 2016 Pro paket za samo 22 eura - VIP-CDKDEALS.com

VIP-CDKDEALS.com petak, 27. siječnja 2023. u 09:00

Napokon je stigla i 2023. godina, a VIP-cdkdeals.com odlučio je započeti ovu novu godinu nudeći popuste do 91% na Windows 10 i Office tijekom cijelog mjeseca siječnja. Poznata trgovina digitalnih ključeva stoga ne propušta priliku te i nakon blagdana nudi brojne ponude na originalne i trajne licence najboljeg Microsoftovog softvera. Zahvaljujući ovim super ponudama, naime, možete kupiti licencu za Windows 10, koju možete besplatno nadograditi na Windows 11, za samo 13 €. Ako s druge strane želite Windows 11 odmah, ne propustite namjensku ponudu za samo 18 €. Postoje i ponude za Office, s verzijom 2016 za samo 22 €. Kako biste iskoristili ove izvrsne ponude, sve što trebate učiniti je spojiti se na web mjesto VIP-cdkdeals, prijaviti se ili registrirati novi račun (možete lako pristupiti putem Facebooka ili Googlea) i prilikom kupnje upišite kod za popust HR35 kako biste odmah ostvarili 35% popusta na gore navedene cijene.

Ekskluzivnih 35% popusta uz promo kod HR35

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Apply“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. vip-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 10 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (dostupna je i Windows 11 instalacija).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

o trgovcu.