Wintory Air 1 TWS slušalice uz 90 kuna eksluzivnog popusta u Sonus Artu

Iskoristite promotivni kôd i do kraja mjeseca u Sonus Artu kupite izvrsne true wireless slušalice Wintory Air 1 uz ekskluzivan popust i cijenu od samo 299 kn - pročitajte i recenziju

Sonus Art utorak, 2. ožujka 2021. u 17:28

Sonus Art je pripremio ekskluzivan popust za Bugove čitatelje. Tijekom 3. mjeseca imate mogućnosti kupiti izvrsne true wireless slušalice Wintory Air 1 uz 90 kn popusta na redovnu cijenu. Slušalice ćete tako umjesto 389 kn platiti samo 299 kn. Na Bug.hr-u imate priliku pročitati i cjelovitu recenziju slušalica Wintory Air 1.

Wintory TWS-107 Air 1

Bežične slušalice Wintory Air 1 opremljene su 6-mm dinamičkim pogonskim jedinicama, pružaju vrhunsko iskustvo slušanja i realističan zvuk. Najnoviji Airoha čipset nudi stabilnu povezivost te manju potrošnju. Slušalice su sposobne jasno zabilježiti vaš glas uz pomoć MEMS tehnologije za smanjenje šuma mikrofona i najnovije Bluetooth 5.0  i noise-cancelling tehnologije za uklanjanje ambijentalne buke.

Nakon samo jednog punjenja omogućeno je 6 sati slušanja, a kućište (kutijica) za punjenje produžuje to vrijeme čak 4 puta, što ukupno daje čak 24 sata uživanja u glazbi. Najnovija USB-C tehnologija brzog punjenja omogućuje punjenje u trajanju od samo 10 minuta što pruža 1 dodatan sat reprodukcije. Jednostavan dodir tipke omogućuje podešavanje glasnoće, pokretanje ili pauziranje reprodukcije, prebacivanje na prethodni ili sljedeći audiozapis, odgovaranje ili odbijanje poziva, aktiviranje Siri glasovne kontrole itd.

Pročitajte recenziju slušalica Wintory Air 1

Slušalice su otporne na vodu i znoj, prikladne su za sportske aktivnosti (trčanje, teretanu...) i aktivnosti na otvorenom, putovanja... Opremljene su LDS antenom na svakoj slušalici čime je osiguran stabilniji glazbeni streaming i obavljanje poziva. Jednostavno ih izvadite iz kućišta i one će se automatski povezati te unesite postavke Bluetootha na vašem pametnom telefonu za uparivanje. Kompatibilne su s Bluetooth uređajima (pametnim telefonima, tabletima, računalima i televizorima).

Kako do popusta na slušalice?

Kao što smo rekli, odlučite li se na kupnju do kraja ovog mjeseca, imate mogućnost osigurati si popust od 90 kn na redovnu cijenu. Sve što je potrebno je tijekom procesa kupnje upisati promotivni kôd BUG20. Nakon potvrde, cijena će se korigirati s 389 kn na 299 kn. Osim toga, dostava kupljenog proizvoda na kućnu adresu bit će vam potpuno besplatna.

Dodatni detalji oko akcije:

  • akcija se odnosi na proizvod Wintory TWS-107 Air 1 (šifra: 8001691)
  • kôd za kupnju je BUG20, a popust iznosi 90 kn (akcijska cijena je 299,00 kn)
  • cijena je ista za sve oblike plaćanja
  • akcija traje od 1.3. do 31.3.2021.
  • dostava proizvoda je besplatna
  • proizvod možete kupiti ovdje