Neslužbeni detalji nadolazećeg BlizzConlinea

Prema objavi na Twitteru, Blizzard je na nadolazećem BlizzConu spreman prikazati pregršt zanimljivih novosti iz njihovih virtualnih svjetova koje obožavaju milijuni igrača

Damir Radešić četvrtak, 18. veljače 2021. u 12:30

Kao što smo nedavno pisali, sutra započinje BlizzCon koji po prvi puta stiže u nešto izmijenjenom izdanju. Naime, "zahvaljujući" globalnoj pandemiji, BlizzCon 2020 je kao i mnogi slični sajmovi prošle godine morao biti otkazan, pa su ga organizatori pomaknuli u veljaču ove i preformatirali u isključivo online izdanje. Istom prigodom objavili smo i raspored prikazivanja po kanalima koji je, ruku na srce, bio prilično općenit i nije nudio detaljnije informacije, no kako to obično biva, neke stvari su ipak procurile nešto ranije. Znamo da nas od BlizzConlinea, što je naziv za ovo posebno izdanje, dijeli samo jedan dan, no ipak ne krijemo zadovoljstvo što će na istom biti prikazane neke velike novosti.

Ako je vjerovati korisniku Kaiser499, a nemamo razloga za sumnju jer je čovjek i ranije objavio da Blizzard radi na Diablu 4 i Overwatchu 2 što su naknadno i sami developeri potvrdili, na BlizzConlineu će biti premijerno najavljen  Diablo 2 Remaster, koji prema njegovim informacijama ispod pulta nosi službeni naziv Diablo 2 Resurrected. Uz to, trebali bismo dobiti datume izlaska World of Warcraft: The Burning Crusade Classica koji je sasvim logičan slijed događaja obzirom na popularnost izvorne verzije, Diablo: Immortala, prerade legendarnog serijala za mobilne uređaje, te nove ekspanzije za kartaški Hearthstone. Nadalje, navodno će biti najavljena još jedna mobilna igra za koju se sumnja da je riječ o Warcraft Pet Battle Game, kao i novi detalji o klasama i mapama u Overwatchu 2 i Diablu IV. U svakom slučaju, pratit ćemo BlizzConline ionako i provjeriti istinitost ovih tvrdnji.