productronica 2021 - stručni sajam elektronike koji će se održati u Münchenu

productronica 2021, vodeći svjetski stručni sajam za razvoj i proizvodnju elektroniku, održat će se od 16. do 19. studenog 2021. u prostorima Messe München, a ulaznicu možete kupiti online

Bug.hr srijeda, 27. listopada 2021. u 13:38

productronica 2021, vodeći svjetski stručni sajam za razvoj i proizvodnju elektroniku, održat će se od 16. do 19. studenog 2021. u prostorima Messe München. Rezervirajte svoju ulaznicu na stranici www.productronica.com/en/tickets na vrijeme i uštedite vaš novac i dragocjeno vrijeme.

Sajam productronica pomaže u oblikovanju budućnosti proizvodnje elektronike. Kao najveći međunarodni događaj u industriji proizvodnje elektronike, productronica je jedini sajam u svijetu koji pokriva cijeli lanac vrijednosti, spaja sve elemente inovativnog razvoja i proizvodnje elektronike i najvažnija je platforma za inovacije i svjetske premijere – od tehnologija pa sve do software-a i usluga.

 

Relevantni klasteri za razvoj i proizvodnju elektronike

PCB & EMS (PCB i proizvodnja circuit carrier-a, usluge elektroničke proizvodnje) ■ SMT (tehnologija montiranja komponenata, tehnologija lemljenja, ispitivanje i mjerenje / osiguranje kvalitete, dorada, proizvodnja podsustava i tehnologija protoka materijala) ■ KABLOVI, ZAVOJNICE & HIBRIDI (proizvodne tehnologije za obradu kabela i konektora, proizvodnja zavojnica i hibridna proizvodnja komponenti) ■ SEM (proizvodnja poluvodiča, proizvodnja zaslona, LED, proizvodnja fotonaponskih proizvoda, proizvodnja micro-nano, cleanroom tehnologija i obrada materijala) ■ BUDUĆA TRŽIŠTA/PAMETNA TVORNICA (IT, 4.0 industrija, tehnologije za baterije i skladištenje električne energije, organska i tiskana elektronika, i 3D printanje)
 

Tko su posjetitelji sajma?

Industrijska elektronika, automobilska industrija, elektrotehnika, proizvodnja tiskanih ploča, medicinska elektronika, komunikacijska i potrošačka elektronika, zrakoplovna elektronika, obrambena i vojna elektronika, tehnologija mjerenja, upravljanja i automatizacije, precizna mehanika i optika, strojarstvo, proizvodnja poluvodiča, metalna, papirna i kemijska industrija.

Paralelno sa sajmom productronica 2021 održava se i sajam SEMICON Europa u paviljonu B1 i ICM-u. Od 2017. godine u suradnji sa sajmovima productronica i electronica održava se SEMICON EUROPA; europska platforma industrije proizvodnje poluvodiča. Bliska integracija SEMICON Europa i productronice posjetiteljima nudi još veći raspon informacija i opsežni popratni program u obliku raznih konferencija.
 

Cijene ulaznica

Ulaznice Na sajmu Online
1 dan € 56.00 € 42.00
2 dana € 80.00 € 66.00
Trajna ulaznica € 99.00 € 86.00
Studenti, učenici € 0.00 € 0.00  
Grupna ulaznica (min. 10 osoba/po osobi) € 42.00                            

Ulaznica kupljena za sajam productronica 2021 omogućuje vam ulaz na SEMICON Europa.

Naručite ulaznice unaprijed na www.productronica.com/en/tickets i uštedite vaše dragocjeno vrijeme i novac. Online kupnja ulaznica vrši se preko kreditnih kartica na web stranici sajma, a račun za kupljenu ulaznicu dobivate direktno od sajma. Za sva pitanja u vezi smještaja ili naručivanja ulaznica stojimo vam na usluzi.

 

Belimpex d.o.o. │ Antuna Štrbana 18 │ Zagreb
tel: 01 36 38 363, tel/fax: 01 36 48 276
e-mail: office@belimpex.hr
www.belimpex.hr