Google Photos dobiva opciju slanja poruka

Googleov servis za skladištenje, obradu i dijeljenje fotografija Google Photos dobio je mogućnost razmjene pojedinačnih fotografija i video zapisa putem privatnih razgovora

Matija Pavlić subota, 7. prosinca 2019. u 06:45

Google Photos, Googleov je servis namijenjen pohrani, obradi i dijeljenju fotografija (uključujući i video materijal). Sada je nakon nove Googleove nadogradnje postao i servis za razmjenu poruka.

U principu opcija razmjene poruka stvorena je kako bi se olakšalo dijeljenje individualnih fotografija i video isječaka s drugim korisnicima. Na taj način se sprječava dosadašnja nepraktična potreba za stvaranjem čitavog albuma za samo jednu fotografiju ili jedan video isječak.

Korisnici sada mogu vrlo lako razmjenjivati fotografije i video isječke putem privatnih razgovora te označiti preferirane fotografije i komentare. Opcija na Android, iOS platforme kao i na web inačicu stiže kroz idućih tjedan dana.  

📢 Besplatna dostava

TOP!

APPLE iPad 9

A13 Bionic čip, kamera od 12 MP te brzi Wi-Fi ili mobilna mreža.

Od 2999 kn Kupi


Kompaktan zvučnik, gigantski zvuk.

KEF LS50 Meta

Najprecizniji, impresivan zvuk, 47 Hz - 45 kHz, Uni-Q driver, 85 dB, 8 Ohma, 40-100 W, Eisa Award.

9.749 kn Kupi

Soundbar i bežični subwoofer s ugrađenim HEOS-om

DENON DHT-S516H

HEOS, Bluetooth, AirPlay 2, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS dekodiranje, HDMI ulaz, ARC, Amazon Alexa, Google Assistant.

3.989 kn Kupi