Google kupnjom GraphicsFuzza želi poboljšati Android GPU drivere

Google je preuzeo tvrtku GraphicsFuzz, koja broji samo tri zaposlenika, a koja se specijalizirala za analizu i uklanjanje bugova prisutnih u GPU driverima za Android uređaje

Matija Pavlić srijeda, 8. kolovoza 2018. u 06:30

Najnovija Googleova akvizicija upućuje na zaključak da se tvrtka iz Mountain Viewa namjerava posvetiti unaprjeđenju GPU drivera za Android uređaje.

Google je preuzeo malu tvrtku GraphicsFuzz, koja se bavi testiranjem i unaprjeđenjem postojećih GPU drivera. Riječ je o malom timu od samo tri osobe koji će se sad pridružiti Googleovom odjelu zaduženom za grafiku unutar Android platforme.

Jedno od postignuća GraphicsFuzza je i automatizirani sustav za testiranje koji omogućuje identifikaciju i uklanjanje bugova u GPU driverima. Ističe se i suradnja s poznatim portalom XDA Developers u uklanjanju bugova u driverima za Adreno 630 GPU (u Snapdragon 845 SoC-u).

Tvrtka GraphicsFuzz nudi i besplatni test za GPU drivere namijenjenog Android uređajima koji se može pronaći na sljedećoj poveznici.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi