Revuto pokreće crowdfunding kampanju kojom nudi vlasničke udjele u kompaniji

Kampanja prikupljanja sredstava uključuje prodaju 1500 Ordinala na Bitcoin mreži koji se direktno vežu na ugovor o posjedovanju udjela, što je jedinstven način grupnog financiranja seed runde...

Dragan Petric četvrtak, 13. travnja 2023. u 15:26

Revuto, platforma za upravljanje pretplatama koja je, prema riječima vlasnika, do sada prikupila više od 355 tisuća korisnika i koja spaja tradicionalan fintech i web3 svijet, najavila je kampanju prikupljanja sredstava koja uključuje prodaju Ordinala na Bitcoin mreži.

Najavljena "seed runda" kojom tvrtka prvi puta nudi investiranje u udjele, omogućit će Revutu da pokrene izdavanje debitnih kartica koje korisnicima omogućuju da u potpunosti kontroliraju plaćanja svojih pretplata, što je ključni proizvod ovog startupa. S prikupljenim sredstvma, cilj je pokrenuti kartični program bez obzira na tržišne uvjete, a što će "pokrenuti primarni poslovni model prodaje premium računa, generiranja prihoda kroz razne naknade i kapitalnih dobitaka od pokretanja tokenomije vlastite kripto valute", kažu u Revutu.

Također, s pokretanjem kartičnog programa, tvrtka će započeti pružanje jedinstvenih usluga kao što su dopuna debitnih kartica s REVU i drugim kriptovalutama za plaćanje pretplata, zaklljučavanje kripta kako bi se od nagrada podmirivali troškovi pretplata, mikro-pozajmice za plačanje pretplata, pretplatnički NFT za monetizaciju neiskorištenog perioda pretplate i slično.

Nakon vrlo uspješne inicijalne pounde tokena, Revuto ovakvom kampanjom želi ostati projekt koji pokreće zajednica te zadržati podršku malih ulagača koji vjeruju u njegovu viziju i ciljeve, rejkli su nam.

"Inovativna kampanja prikupljanja sredstava uključuje prodaju 1500 Ordinala na Bitcoin mreži koji se direktno vežu na ugovor o posjedovanju udjela u projektu, a što je jedinstven način grupnog financiranja seed runde. Ordinali su slični nezamjenjivim tokenima (NFT). Kao takvi, oni su jedinstveni i ne mogu se umnožavati. Međutim, za razliku od NFT-ova, samo se ograničeni broj ordinala može izdati u svakom bloku u Bitcoin mreži, što ih čini još ekskluzivnijom i vrjednijom prilikom ulaganja", kažu u Revutu,.

Ulagači koji kupe ordinale tijekom seed runde posjedovat će postotak dioničkog kapitala Revuta, što im omogućuje sudjelovanje u rastu tvrtke. Početno prikupljanje sredstava zakazano je za 18. travnja, a rezervacija za sudjelovanje otvorena je putem Revuto web stranica i odabranih partnera. Ukupno će biti dvije runde prodaje dostupnih Ordinala Serije (A $2000, B $1000 ili C $500), a svaka runda trajati će samo 24 sata.

"Također, ulagači imaju priliku licitirati za jedan Grand Ordinal iz svake serije s ponudom koja počinje od najmanje $5K i maksimalno $200K po Grand Ordinalu. Ggrand Ordinali investitorima omogućuju da kupe više udjela i time postanu vodeći investitori koji će imati priliku sastajati se s osnivačima te predstavljati jedno mjesto u upravnom odboru tvrtke kako bi zastupali interese ostalih ulagača iz runde. Svi koji na ovaj način investiraju u Revuto dobit će i do 15% bonusa u REVU tokenima, što će investitorima poslužiti kao poticaj i smanjiti rizik ulaganja.

Kao šlag na tortu, a s ciljem da vijest o investicijskoj prilici dođe to čim većeg broja ljudi, Revuto je svojoj zajednici i ulagačima odlučio odgovoriti na učestalo pitanje u kripto krugovima - “When Lambo?”. Naime, uz u ulaganje u udjele i REVU tokene, Revuto je u paket odlučio ubaciti razjarenog bika zvanog Revuelto. Revuto će jednog vlasnika Revuto Ordinala nagraditi posljednjim uratkom iz Lamborghinija, a uvjete o tomu kako i kada možete doći do svojeg bika provjerite na Revutovim stranicama", rekli su nam iz Revuta.