Dijelovi za popravak Pixel tableta stigli na iFixit

Google proširuje svoje partnerstvo sa iFixitom pa je tako od sada ondje moguće pronaći originalne dijelove (uključujući baterije, zaslone i zvučnike) i upute za popravak Pixel tableta

Tomislav Stanković četvrtak, 14. rujna 2023. u 22:22
📷 Image: iFixit
Image: iFixit

iFixit nudi originalne komponente i upute za popravak više modela Pixel telefona od 2022. godine kada je Google s njima sklopio partnerstvo. Partnerstvo se sada proširuje, a ponuda uključuje i sve potrebno za samostalni popravak Pixel tableta bez potrebe plaćanja usluge popravka.

iFixit je počeo s prodajom nekoliko originalnih dijelova za Pixel tablet kojeg je Google predstavio u lipnju, prenosi 9to5Google.

Trenutno jedan od skupljih dijelova je stražnja maska kučišta tableta koja košta 199,99 dolara. Razlog takve cijene je što se na njoj nalaze tri mikrofona, antene, tipka za uključivanje s otključavanjem otiskom prsta i kontrolu glasnoće.

Kao što se na priloženoj poveznici može vidjeti ponuda ne uključuje odabir boje maske kučišta tako da su korisnici ograničeni samo na jednu boju prikazanu na web stranici.

Od ostalih dijelova tu su zamjenski USB-C priključak za punjenje za 24,99 dolara, baterija od 27 Wh (7020 mAh) za 59,99 dolara i 10,9-inčni LCD zaslon (s 8MP prednjom kamerom) za 199,99 dolara.