Razer predstavio žvakaću gumu koja gamerima povećava koncentraciju

Razer je predstavio novi dodatak za gamere, posebne žvakaće gume koje bi gamerima trebale pomoći u podizanju koncentracije

Matija Pavlić utorak, 8. rujna 2020. u 20:07

Razer kao i drugi slični proizvođači nudi velik broj proizvoda za gamere. Razerov najnoviji proizvod ipak je nešto posebno, u suradnji s Mars Wrigleyjem predstavljena je Respawn by 5 Gum serija žvakaćih guma koja bi gamerima trebala povećati koncentraciju pri gaming sesijama.

U ponudi su tri različita okusa (mint, lubenica i tropical punch), a u prodaju stiže po cijeni od 2,99 dolara za paket od 15 žvakaćih guma, odnosno 27,99 dolara za paket od 150 žvakaćih guma.

Iz Razera tvrde kako su njihove nove žvakače gume rezultat pomnog procesa istraživanja i razvoja, što je uključivalo i praćenje dnevnih aktivnosti, planova te prehrambenih navika kako povremenih tako i profesionalnih gamera.

Njihov proizvod moguće je konzumirati u bilo koje doba dana te nema štetnih posljedica nakon što je gamerska sesija već završila.

📢 Besplatna dostava

TOP!

APPLE iPad 9

A13 Bionic čip, kamera od 12 MP te brzi Wi-Fi ili mobilna mreža.

Od 2999 kn Kupi


Kompaktan zvučnik, gigantski zvuk.

KEF LS50 Meta

Najprecizniji, impresivan zvuk, 47 Hz - 45 kHz, Uni-Q driver, 85 dB, 8 Ohma, 40-100 W, Eisa Award.

9.749 kn Kupi

Soundbar i bežični subwoofer s ugrađenim HEOS-om

DENON DHT-S516H

HEOS, Bluetooth, AirPlay 2, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS dekodiranje, HDMI ulaz, ARC, Amazon Alexa, Google Assistant.

3.989 kn Kupi