MAXtv će u idućoj sezoni ekskluzivno emitirati UEFA Europa League

Hrvatski Telekom je danas, nedugo nakon Vipneta, održao "nogometnu pressicu" na kojoj su objavili tko je nogometaš godine, ali i koje se sve utakmice može gledati ekskluzivno na MAXtv-u

Dragan Petric četvrtak, 14. prosinca 2017. u 17:13

El Arabi Hilal Soudani, Dinamov napadač, proglašen je najboljim nogometašem godine u anketi koju je tportal proveo među nogometnim kapetanima klubova HNL-a 15. godinu zaredom. Naslov najboljeg igrača Hrvatski Telekom Prve lige Alžirac Soudani ponio je sa 24 boda više od drugoplasiranog Filipa Bradarića, objavljeno je na današnjoj "nogometnoj" tiskovnoj konferenciji Hrvatskog Telekoma. 

Ono što je ipak zanimljivije jest da je HT iskoristio ovu priliku da reagira na jutrošnju objavu Vipneta o ekskluzivnom emitiranju UEFA Lige prvaka tijekom sljedeće tri godine, istaknuviši kako se i dalje samo na MAXtv-u mogu gledati lige u kojima uglavnom nastupaju svi hrvatski predstavnici.

Evo što kažu konkretno:

“S velikim ponosom organiziramo događaj koji nagrađuje i slavi izvrsnost pojedinaca upravo u hrvatskom nogometu za koji smo posebno vezani. Hrvatska nogometna liga se zahvaljujući HT-u prikazuje u cijelosti od prvog dana otkad smo dobili prava prikazivanja. Govorimo o svih 180 utakmica za 36 kola u sezoni. Utakmice HT Prve lige najgledaniji su sportski događaji na svim platformama u Hrvatskoj, a MAXtv osim nogometa producira utakmice košarke, vaterpola i rukometa. Godišnje emitiramo preko 360 utakmica najtrofejnih hrvatskih sportova. Na televizijskom tržištu smo više od desetljeća i veliko iskustvo omogućuje nam da odabir sadržaja bude direktan odgovor na ono što naši korisnici traže. Tako ćemo u sljedećoj sezoni imati ekskluzivno pravo za praćenje utakmica UEFA Europa League u kojoj nastupaju uglavnom svi hrvatski predstavnici. Uz MAXtv imate najbolje mjesto na utakmici", istaknuo je Richard John Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma, izdavača tportala.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige mogu se pratiti na programima u sklopu sportskih programa MAXtv-a, a nazanimljiviji trenuci i na tportalu te putem mobilne aplikacije TVizzy. Također, sport se može nesmetano pratiti i preko MAXtv To Go platforme bez naplate prometa u novim Najboljim tarifama HT-a.

Koje tekme ćete vi gledati? One u kojima igra puno Hrvata i Soudani ili one u kojima igraju stranci i nekoliko Hrvata? ;-)