Tomato je za svoje korisnike uveo pogodnost prebacivanja neiskorištenih jedinica u idući mjesec

Pod nazivom TAMAN Tomato je uveo novu pogodnost za svoje korisnike, koja daje mogućnost prebacivanja neiskorištenih jedinica u idući mjesec, a to je odlučio promovirati - turističkom vožnjom u ZET-ovom prometalu

Miro Rosandić srijeda, 21. lipnja 2023. u 14:36

Tomato je zadržao svoj poznati koncept jedinica uključenih u tarife, koje su se pokazale glavnim razlogom za izbor brenda kod korisnika. To eliminira proces vaganja opcija raznih tarifa s unaprijed određenim paketima interneta, poziva i poruka, već korisnik jednostavno bira paket jedinica koje pokrivaju sve. Jedna jedinica jednaka je jednoj minuti poziva, jednoj SMS poruci ili jednom MB Interneta.

A sada, pod novom krilaticom „Ne zanima nas što radiš sa svojim Tomato jedinicama“ ta jednostavnost korištenja dobiva novu dimenziju uz pogodnost prebacivanja neiskorištenih jedinica u idući mjesec.

Tako korisnici koji su bili štedljiviji ili manje aktivni u jednom mjesecu mogu u idućem uživati u paketu jedinica koji inače imaju na raspolaganju, uvećan za neiskorištene jedinice iz proteklih razdoblja. U marketingu Tomata procjenjuju kako je idealna tarifa za ovu fleksibilnost pretplata TAMAN Srednja, koja donosi 35 000 jedinica mjesečno za naknadu od 14,90 eura. Sve Tomato tarife su i dalje dostupne bez ugovorne obaveze.

„Uvođenjem novih pogodnosti zadržali smo prepoznatljivi Tomato način upravljanja potrošnjom putem jedinica, a korisnicima ponudili još povoljniji sustav s kojim se neiskorištene jedinice prenose u idući mjesec. Za razliku od većine tarifa prisutnih na tržištu, naši korisnici mogu svojom potrošnjom sami diktirati koliko trebaju interneta, poruka i poziva, umjesto odabira predefiniranih paketa. Nastavit ćemo pratiti želje i očekivanja naših korisnika, kako bi im s pogodnostima poput prebacivanja jedinica omogućili da imaju mobilnu uslugu koja je potpuno prilagođena njima“, zaključila je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike u A1 Hrvatska.

Saznaj više o novoj TAMAN ponudi ovdje.