HT: neograničeni YouTube, Instagram, Tik Tok, Netflix i WhatsApp u ponudi za mlade

Zahvaljujući novoj ponudi, mladi mogu neometano uživati u sadržaju. Osim opcije bingeNscroll, korisnici u aplikaciji Moj Telekom dobivaju i razne druge pogodnosti

Bug.hr utorak, 23. studenog 2021. u 11:15

Hrvatski Telekom je predstavio svoju novu ponudu za mlade. Svi korisnici obuhvaćeni ovom ponudom tako mogu aktivirati opciju bingeNscroll koja im omogućava neograničeno korištenje YouTubea, Instagrama, Tik Toka, Netflixa, ali i uživanje u brojnim drugim pogodnostima.

Tarife na bonove

U sklopu nove ponude za mlade, korisnici na bonove u dobi od 15 do 25 godina mogu birati između Simpa L tarife po cijeni od 99 kuna, koja uključuje 8 GB interneta te između Simpa XL tarife za 119 kuna, koja uključuje 13 GB interneta, a obje tarife sadrže i 2.000 minuta i SMS-ova prema svim mrežama.

Korisnici na bonove uz navedene opcije mogu aktivirati i besplatan WhatsApp ili Snapchat, a prilikom svake aktivacije registrirani korisnici dobivaju i besplatnih 1 GB interneta. Hrvatski Telekom poklanja i ekstra pogodnosti, dodatnih 1 GB interneta te neograničeno korištenje YouTubea, Instagrama, Tik Toka i Netflixa koje korisnici mogu aktivirati u aplikaciji MojTelekom.

Pretplata

Kada je riječ o pretplati, njenim korisnicima u dobi od 18 do 25 godina dostupne su M tarifa za 143 kune koja sadrži 20 GB interneta, L tarifa za 179 kuna s uključenih 40 GB interneta, a za najveće surfere tu je Unlimited tarifa za 206 kuna s neograničenim internetom. Sve pretplatničke tarife sadrže i 5.000 minuta i SMS-ova prema svim mrežama.

Korisnici pretplate mogu aktivirati i dodatnu aplikaciju bez potrošnje interneta, kao što je WhatsApp, HBO GO, Deezer ili Facebook, te neograničeno korištenje YouTube, Instagram, Tik Tok i Netflix  aplikacija. Pretplatnici mogu birati i između posebne ponude uređaja.

Kako bi mladima pružio prave alate, znanja i najnapredniju tehnologiju, Hrvatski Telekom pokrenuo je kampanju 'Tebe Se Pita', u kojoj na prvo mjesto stavlja njihove snove, želje i potrebe. Sve detalje nove ponude za mlade moguće je saznati na ovoj web stanici.HI-FI EXPERIENCE WEEK

KEF

Od 28.11. do 16.12. 2022. posjeti našu slušaonu na Zagrebačkom Velesajmu i uživaj u KEF Wireless aktivnim zvučnicima.

Kupi

BT naglavne slušalice

BOWERS & WILKINS PX7 S2

Hybrid Noise Cancellation, Ambient Pass-Through, Wear-Detection Sensor, do 30 sati reprodukcije, 6 mikrofona, vrhunski dizajn.

2.799 kn 371,49 € Kupi

2-smjerni bookshelf zvučnici

MONITOR AUDIO BRONZE 100

37 – 30.000 Hz, 87 dB, 8 ohma, 100W RMS, 30 - 100 W, HiVe II port sustav, C-CAM Gold Dome visokotonac, C-CAM mid-bass driver.

3.949 kn 524,12 € Kupi