HT: neograničeni YouTube, Instagram, Tik Tok, Netflix i WhatsApp u ponudi za mlade

Zahvaljujući novoj ponudi, mladi mogu neometano uživati u sadržaju. Osim opcije bingeNscroll, korisnici u aplikaciji Moj Telekom dobivaju i razne druge pogodnosti

Bug.hr utorak, 23. studenog 2021. u 11:15

Hrvatski Telekom je predstavio svoju novu ponudu za mlade. Svi korisnici obuhvaćeni ovom ponudom tako mogu aktivirati opciju bingeNscroll koja im omogućava neograničeno korištenje YouTubea, Instagrama, Tik Toka, Netflixa, ali i uživanje u brojnim drugim pogodnostima.

Tarife na bonove

U sklopu nove ponude za mlade, korisnici na bonove u dobi od 15 do 25 godina mogu birati između Simpa L tarife po cijeni od 99 kuna, koja uključuje 8 GB interneta te između Simpa XL tarife za 119 kuna, koja uključuje 13 GB interneta, a obje tarife sadrže i 2.000 minuta i SMS-ova prema svim mrežama.

Korisnici na bonove uz navedene opcije mogu aktivirati i besplatan WhatsApp ili Snapchat, a prilikom svake aktivacije registrirani korisnici dobivaju i besplatnih 1 GB interneta. Hrvatski Telekom poklanja i ekstra pogodnosti, dodatnih 1 GB interneta te neograničeno korištenje YouTubea, Instagrama, Tik Toka i Netflixa koje korisnici mogu aktivirati u aplikaciji MojTelekom.

Pretplata

Kada je riječ o pretplati, njenim korisnicima u dobi od 18 do 25 godina dostupne su M tarifa za 143 kune koja sadrži 20 GB interneta, L tarifa za 179 kuna s uključenih 40 GB interneta, a za najveće surfere tu je Unlimited tarifa za 206 kuna s neograničenim internetom. Sve pretplatničke tarife sadrže i 5.000 minuta i SMS-ova prema svim mrežama.

Korisnici pretplate mogu aktivirati i dodatnu aplikaciju bez potrošnje interneta, kao što je WhatsApp, HBO GO, Deezer ili Facebook, te neograničeno korištenje YouTube, Instagram, Tik Tok i Netflix  aplikacija. Pretplatnici mogu birati i između posebne ponude uređaja.

Kako bi mladima pružio prave alate, znanja i najnapredniju tehnologiju, Hrvatski Telekom pokrenuo je kampanju 'Tebe Se Pita', u kojoj na prvo mjesto stavlja njihove snove, želje i potrebe. Sve detalje nove ponude za mlade moguće je saznati na ovoj web stanici.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi