Danas je 5 godina N1 televizije - čestitamo kolegama!

Najgledaniji kablovski TV kanal u zemlji na današnji je dan, prije točno pet godina, započeo s emitiranjem, a suradnju s Bugom ostvaruje već treću godinu za redom...

Bug.hr srijeda, 30. listopada 2019. u 20:53

Prije točno pet godina, na današnji dan, započela je s emitiranjem N1 televizija, kao i N1 portal. Do danas, N1 je postao najgledaniji kablovski kanal u Hrvatskoj, a kao ekskluzivni partner CNN-a postoji, sa zasebnim programom, i kao nevisni TV kanal u susjednoj Srbiji, te BiH. 

Više od tri godine N1 televizija u partnerskom je odnosu s Bugom - u zajedničkoj koprodukciji, kao što znate, stvaramo tjedni tehnološki talk-show Tech Radar, koji se emitira kako na N1, tako i na našem portalu. Bug i N1 televiziju povezuju slične novinarske vrijednosti, temeljene na inteligentnom, analitičkom i dubinskom pristupu temama i zbog toga je ta suradnja i toliko uspješna.

Redakcija Buga ovom prilikom od srca čestita kolegama na N1 televiziji na ustrajnosti, upornosti i kvaliteti produkcije kojom obogaćuju televizijski eter!

 
Nedjeljom u 13:00 - Tech Radar

Mali podsjetnik - svake nedjelje u 13:00 na N1 televiziji i na Bug.hr portalu gledajte jedini tjedni tehnološki talk-show - Tech Radar... Ove nedjelje, specijalnim povodom ide i specijalno izdanje emisije...

Posted by Bug.hr on Wednesday, June 5, 2019