Krenula je UEFA Liga prvaka na Vipovom PlanetSportu, uz nove dodatne sadržaje

Vipnet je predstavio konkretne sadržaje koji će se moći gledati na PlanetSport kanalima, dostupnima isključivo korisnicima Vipa i B.neta...

Dragan Petric utorak, 18. rujna 2018. u 11:46

Vipnet je jučer u sportskom centru Fair Play predstavio novitete vezane uz PlanetSport kanale - među ostalim i mogućnost kupovine gledanja pojedinačne utakmice na Vip NOW platformi za sve korisnike, uključujući i korisnike drugih mreža.

Grupna faza UEFA Lige prvaka kreće prvim susretima po skupinama koji su na rasporedu danas i sutra (18. i 19. rujna), s početkom u 18.55 i 21 sat. Liga prvaka će se iduće tri godine moći pratiti uživo na Vip i B.net TV platformama u HD kvaliteti, a uživanje u duelima europskih nogometnih klubova obogaćeno je - kako kažu u Vipu -  "potpuno novim iskustvom gledanja televizije u digitalnom dobu". Utakmice će iz PlanetSporta studija analizirati voditelj Joško Jeličić i sukomentator Stipe Pletikosa, uz pomoć VR i AR tehnologije.

Uz UEFA Ligu prvaka, gledatelji PlanetSporta moći se pratiti prijenose hrvatske rukometne Premijer lige, kao i rukometnog Kupa, utakmice Medveščaka u EBE ligi, njemačke hokejaške lige, rugbya, borilačkih sportova itd. U pripremi je i sportsko – zabavni program u vidu posebnih TV formata i filmova i dokumentaraca, uključujući tri TV formata koja će producirati Robert Knjaz.

Uz to, gledatelji će moći pratiti  dokumentarne filmove o najvećim sportskim zvijezdama, kao i svjetske boksačke mečeve, od Rocky Marciana preko Muhameda Alija i Sugar Raya  pa do Mikea Tysona. PlanetSport programi će također pokrivati i program posvećen mladima, koji će promovirati juniorske i kadetske kategorije domaćih sportova. Pod sloganom ‘Budućnost uživo’ pratit će se najtalentiraniji hrvatski sportaši i sportašice nadolazećih generacija.

Osim na Vip i B.net platformama, utakmice je moguće pratiti i aktiviranjem usluge Vip NOW, kao i kupovinom pojedinačne utakmice preko weba, te su ove mogućnosti na raspolaganju i korisnicima drugih mreža.

Vip NOW je dostupna kao osnovna usluga za Vip mobilne korisnike za 30 kn/mj. uz nadoplatu za PlanetSport paket koji uključuje sve PlanetSport kanale za 45 kn/mj., dok je za korisnike drugih mreža ova usluga dostupna za 80 kn/mj. i 45 kuna za PlanetSport paket.

Svi zainteresirani mogu po principu Plati pa vidi (PPV – Pay per view)  kupiti gledanje pojedine utakmice na Vip NOW platformi preko web stranice www.planetsport.vipnet.hr i gledati utakmicu na ekranu koji odaberu – računalu, tabletu ili mobitelu. Cijena pojedinačne utakmice preko weba za sve korisnike bit će u iznosu od 30 do 40 kuna.Prijenosni bežični BT zvučnik

JAMO DS 3

Elegantan spoj oblika i funkcionalnosti. Savršen suputnik za glazbu u pokretu. Trajanje USB punjive baterije 6 sati, priključak za SD memorijsku karticu, FM radio, AUX ulaz, 150 Hz - 20k Hz.

779 kn 899 kn Kupi

Bežične in-ear BT slušalice

FOCAL SPARK

Kvalitetan Focal zvuk, aluminijsko kućište, ugrađen mikrofon i daljinski upravljač na kablu, do 8 sati trajanje bateriije, 16 Ohms, 20Hz – 20KHz, 103dB.

499 kn 799 kn Kupi