Samo luksuzna vozila i najbolji vozači: Uber Black dostupan u Zagrebu

Uber je predstavio premium Black uslugu uz automobile najviše klase i mogućnost izražavanja korisničkih preferencija, uz garanciju visoke razine kvalitete usluge

Sandro Vrbanus četvrtak, 20. veljače 2020. u 22:34

Uberovi korisnici u Zagrebu od danas imaju mogućnost odabrati njihovu premium uslugu. Nova opcija Black sadrži sve pogodnosti usluge Comfort, kao što su mogućnost isticanja korisničkih preferencija u vezi s temperaturom u vozilu i razgovora s vozačima te korisnicima nudi uslugu još veću kvalitetu uz opciju najave vozaču ako putujete s vrećicama ili prtljagom.

Vožnja u Tesli ili Jaguaru

Svi oni koji žele iskusiti putovanje u Tesli Model S, Jaguaru I-PACE, raznim luksuznim modelima Mercedesa ili nekog drugog proizvođača, tijekom naručivanja sada mogu odabrati uslugu Black, nakon čega će na raspolaganje dobiti i mogućnost isticanja svojih preferencija.

Svi automobili na usluzi Black bit će tamne boje, a garancija visoke razine kvalitete pružene usluge su i vozači s minimalnim prosječnim ocjenama iznad 4,9 te s preko 1.000 odrađenih vožnji.

Naknada za početak vožnje kod Black usluge naplaćuje se 12 HRK, dodatni kilometar košta 7,20 HRK, minuta vožnje iznosi 1,20 HRK, dok je minimalan iznos vožnje 26 HRK.

Nova luksuzna usluga osigurava visoke standarde kvalitete, a sva vozila dovoljno su prostrana i za najzahtjevnije korisnike, poručili su iz Ubera.