Garmin Fenix 7 i dalje je 'best buy' pametni sat za sportaše, a sad je i na akciji

Ovoga tjedna iz Linksove ponude izdvajamo Garmin Fenix 7, robusni pametni sat koji je i dalje popularan među sportašima i onima koji se tako osjećaju

Bug.hr ponedjeljak, 22. travnja 2024. u 14:37

Iako predstavljen početkom 2022. godine, 47-milimetarski Garmin Fenix 7 i dalje nema nasljednika, stoga je čest odabir među korisnicima koji traže idealan pametni sat za sve vrste aktivnosti. Radi se, prije svega, o robusnom pametnom satu koji ima 1,3-inčni zaslon te kućište od polimera ojačano vlaknima, otporno na udarce, toplinu i vodu, a koji se trenutno može kupiti na akciji u Linksu.

Naime, ovaj multifunkcionalni GPS sat nudi napredne funkcije za praćenje zdravlja, uključujući mjerenje pulsa na zapešću i pulsnu oksimetriju, što korisnicima omogućava bolje razumijevanje njihovih fizioloških potreba. Također, pruža detaljnu analizu performansi za različite sportove poput trčanja, biciklizma, plivanja, planinarenja i skijanja, uz mogućnost praćenja napredaka i postavljanja ciljeva kroz aplikacije predinstalirane na satu.

Za one koji traže svojevrsnu neovisnost od mobitela tijekom aktivnosti, Fenix 7 omogućuje slušanje glazbe direktno sa sata, podržava beskontaktno plaćanje preko Garmin Paya i prikazuje obavijesti kad je uparen s kompatibilnim uređajem. Tu su i dodatne sigurnosne značajke poput praćenja u stvarnom vremenu i automatskog slanja lokacije u slučaju nezgode, koje pružaju dodatni sloj sigurnosti korisnicima na otvorenom.

Ipak, jedna od ključnih prednosti Fenixa 7 je upravo njegova autonomija. Iz Garmina navode da Fenix 7 ima bateriju koja može izdržati do 18 dana korištenja u modeu pametnoga sata. Ako vam to nije dosta, dobra je vijest da sat nudi i opcije uštede baterije za produženu autonomiju u zahtjevnijim situacijama (primjerice, ako ste na planinarenju).

Ukratko, Garmin Fenix 7 nudi sveobuhvatnu podršku za svakodnevne i ekstremne aktivnosti, čineći ga savršenim izborom za entuzijaste vanjskih aktivnosti i profesionalne sportaše. Kombinacija izdržljivosti, višestrukih funkcija i dugotrajne baterije čini ga jednim od najnaprednijih pametnih satova na tržištu.

Akcijska cijena u Linksu iznosi 549,99 eura.

SPECIFIKACIJE
Ekran 1,3” (260 x 260)
Senzori Puls, SPO2, žiroskop, kompas, brzinomjer, barometar, termometar
Povezivost Bluetooth, ANT+, Wi-Fi
Navigacijski sistemi GPS, GLONASS, Galileo
Dimenzije i masa 47 x 47 x 14.5 mm, 56 g (bez remena)
Jamstvo 2 godine