Links otvorio svoju 13. i najveću poslovnicu u Hrvatskoj

Maloprodajni lanac potrošačke elektronike proširio je svoj asortiman na pametne uređaje za kućanstvo i sportsku opremu

Bug.hr petak, 7. svibnja 2021. u 17:39

Na više od 1.000 četvornih metara, Links je danas u Family fun and home Mallu u Škorpikovoj ulici u Zagrebu otvorio svoju 13. poslovnicu u Hrvatskoj. To je ujedno najveća poslovnica ovog maloprodajnog lanca potrošačke elektronike koji ove godine slavi 20 godina poslovanja.

Kupcima se među više od 25.000 artikala, uz informatičke proizvode odsad nude i pametna rješenja iz područja komunikacija, sportske opreme, kućanskih uređaja te proizvodi za osobnu njegu. Proširenjem asortimana Links je zaokružio cijeli eko sustav s proizvodima za dom, obitelj, posao, zabavu i hobi. Tu primjerice spadaju pametni robotski usisavači, pametni televizori i satovi, pametne žarulje, mikrovalne pećnice, hladnjaci i brojni drugi proizvodi.

"Proveli smo istraživanje među svojim kupcima i više od 60 posto ih je odgovorilo kako bi htjeli u našim poslovnicama kupovati i druge proizvode uz IT rješenja. Zato smo odlučili proširiti asortiman s pametnim uređajima koji nam danas olakšavaju svakodnevicu, štede vrijeme i čine život kvalitetnijim. Sva ta rješenja kupci mogu isprobati u našoj novoj poslovnici i saznati o njima sve pojedinosti od naših educiranih prodavača ili putem nove QR retail aplikacije" – govori Vlatko Škarica, direktor Linksa, dodajući kako su u ovoj 15 milijuna kuna vrijednoj investiciji zaposlili 25 novih djelatnika.

Vlatko Škarica
Vlatko Škarica

Links je na početku pandemije uspio stvoriti velike zalihe i prebaciti gotovo 70% prometa nas web shop. Tvrtka je prošle godine ostvarila i rekordne rezultate – prihod je iznosio gotovo 325 milijuna kuna što je 40% više u odnosu na 2019. godinu.