U četvrtak u 12h gledajte Hard-report uživo - opet s gostom iznenađenja

U četvrtak u 12h uživo ćemo prenositi novo izdanje Hard-reporta s ponešto promijenjenim sastavom u studiju

Denis Arunović srijeda, 16. svibnja 2018. u 20:17

U četvrtak u 12:00h gledajte novu epizodu Hard-reporta, emisije u kojoj komentiramo hardverske novosti. Iako se u ovoj emisiji tradicionalno pred kamerama nalaze naš udarni hardveraši, Davor Šuštić i Denis Arunović, ovaj put će Davor izostati, a zamijenit će ga misteriozni gost koji će s Denisom prokomentirati aktualne hardverske teme – novo Corsairovo mrcinsko kućište 1000D, glasine o specifikacijama GTX 1170 kartica, specifikacije nadolazećeg Intelovog čipseta Z390 i novu MSI-jevu seriju kartica RX Mech 2.

Ovakav novi format emisije omogućava vam da uživo komentirate sve o čemu će Denis i njegov gost pričati, te da pitate što vas zanima oko tema o kojima je riječ. Oni će na monitorima pratiti live chat i sudjelovati u njemu, stoga vas pozivaju da svratite, pitate što vas zanima i zajedno s njima komentirate aktualnosti.

Kliknete li na tipku SUBSCRIBE na našem YouTube kanalu, o početku prijenosa bit ćete informirani putem notifikacije na mobitelu.

Očekivano trajanje emisije je 1h, uz mogućnost kraćenja ili produljivanja, već ovisno o aktivnosti gledatelja i brzini kojom će se prolaziti kroz pripremljene teme.

Emisija će po završetku biti dostupna za naknadno gledanje preko našeg YouTube kanala ili web stranice BugTV-a.