VIDEO: Prvi dojmovi za Xiaomi 11T Pro, Hi-Fi festival Too Loud i Ciscove gadgete

Gost današnjeg Tech Radara je Ljubiša Miodragović, potpredsjednik EISA-a i glavni urednik časopisa Hi-Files - komentira aktualne tehnološke novitete i događaje...

Dragan Petric nedjelja, 17. listopada 2021. u 06:00

Ovog vikenda u Zagrebu se događa najveći sajam Hi-Fi opreme i inovacija u regiji, festival dobrog zvuka i dobre glazbe Too Loud, a tjedan je – kada su u pitanju tehnološke teme - prošao u znaku dolaska najmoćnijih mobitela iz Xiaomija na naše tržište, modela iz serije 11T. Testirali smo i profesionalnu Ciscovu opremu za video konferencije. Sve ove uređaje i događaje komentira Ljubiša Miodragović, potpredsjednik EISA-e i glavni urednik uglednog beogradskog dvomjesečnika Hi-Files u današnjem Tech Radaru.

Tech Radar gledajte nedjeljom na N1 TV i na portalu Bug.hr.Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi