Tko je Tim Apple?

Lapsus američkog predsjednika postao je jedna od glavnih tema dana na društvenim mrežama

Sandro Vrbanus četvrtak, 7. ožujka 2019. u 13:37

Američki predsjednik Donald Trump često je meta kritika, ali i internetske zafrkancije zbog svojeg, recimo, osebujnog stila komunikacije. Danas je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama njegov lapsus kojim je pomiješao ime i prezime Tima Cooka s imenom kompanije koju vodi, Appleom.

Naime, prilikom sastanka odbora koji se bavi zapošljavanjem i investicijama, na kojem je prisustvovao i Cook, Trump mu se zahvalio na velikim investicijama u SAD, i oslovio ga – Tim Apple. Ovo je ime vrlo brzo postalo trending tema na društvenim mrežama, ili da kažemo, na internetskim stranicama Marka Facebooka i Jacka Twittera.

Zanimljivo, iako je riječ o očiglednom lapsusu, Trumpu ovo nije prvi puta da je umjesto prezimena osobe koju oslovljava ubacio ime kompanije iz koje dolazi. U ožujku prošle godine šeficu Lockheed Martina Marillyn Hewson nazvao je, ne trepnuvši – Marillyn Lockheed.

Internet je, kako bi rekli neki mediji – eksplodirao:

NADOPUNA: Da ima smisla za humor, potvrdio i je i sam Tim Cook kasnije tijekom dana promijenivši svoje ime na Twitteru u Tim Apple (iskoristivši pritom emotikon jabuke).

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi