Marshall Uxbridge pametni zvučnik s podrškom za Alexu

Britanska tvrtka Marshall predstavila je novi pametni zvučnik Uxbridge Voice koji donosi podršku za Alexu, a spada u kategoriju prijenosnih zvučnika te na tržište stiže s cijenom od 199 eura

Matija Pavlić četvrtak, 26. ožujka 2020. u 08:30

Britanska tvrtka Marshall najavila je svoj pametni zvučnik Marshall Uxbridge Voice koji se ističe po svojoj podrški za Amazonovu Alexu.

Podrška za konkurentski Google Assistant stiže na ljeto. Uxbridge Voice se također smješta u kategoriju prijenosnih zvučnika s dimenzijama od 128 x 168 x 123 milimetara i težinom od 1,39 kilograma. Sadrži pojačalo klase D od 30 W za woofer i tweeter.

Prije spomenutu Alexu korisnici mogu iskoristiti za reprodukciju glazbe s popularnih streaming servisa, upravljanje dnevnim aktivnostima te upravljanje drugim pametnim uređajima unutar svog doma. Uxbridge Voice je moguće povezati s drugim uređajima koji podržavaju Alexu.

Marshall Voice aplikacija omogućuje korisniku personalizaciju audio iskustva. Što se tiče povezivosti korisnicima je na raspolaganju Wi-Fi (802.11ac), Bluetooth 5.0, Airplay 2 i Spotify Connect. Uxbridge Voice na tržište stiže s cijenom od 199 eura.