Bandsintown Concerts - obvezna aplikacija za sve one koji obožavaju koncerte

Riječ je o aplikacija koja ne samo da pomaže otkrivati i pronalaziti koji glazbenici u blizini imaju koncerte, nego će pomoći i pri otkrivanju nove glazbe na temelju osobnog ukusa, a onda samim time i poticati da se na koncertima prate svoji omiljeni pjevači ili bendovi…

Matija Gračanin srijeda, 22. lipnja 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Bandsintown Concerts
Namjena Pregled koncerata u blizini
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan / 10 USD (Plus)

Bandsintown Concerts lijepo je osmišljena aplikacija koja pomaže pronaći obližnje koncerte i glazbene festivale pri čemu u obzir uzima omiljene glazbenike. Zapravo, odmah nakon instalacije aplikacije, valja stvoriti svoj glazbeni DNK bilo povezivanjem streaming servisa ili ručno odabirom omiljenih glazbenika i to uz stvaranje korisničkog računa (moguća je i prijava koristeći račun na Spotifyju).

Jednom kada je sve to napravljeno, aplikacija će na pregledan način prikazati koji su aktualni događaju u blizini (da, uzimat će u obzir lokaciju koju je moguće unijeti i ručno) te je o njima moguće doznati i nešto iscrpnije informacije, ali tu su i brojne druge stvarčice.

Putem aplikacije je moguće kupovati i ulaznice za koncerte i to bilo izravno iz aplikacije ili uz povezane vanjske partnere ili izravno od organizatora. Međutim, otkrivanje koncerata i glazbenih festivala u blizini nije jedino zašto bi netko uopće htio instalirati Bandsintown Concerts.

Naime, putem aplikacije je moguće otkrivati koja je glazba trenutačno popularna, zatim pristupati virtualnim koncertima, ali i lakše pratiti što omiljeni glazbenici trenutačno rade ili tek planiraju u budućnosti. Štoviše, putem aplikacije je moguće lobirati (slati zahtjeve) omiljenim glazbenicima da održe koncert u željenom gradu. U svakom slučaju, ovu aplikaciju vrijedi probati.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi