Croatia Rally – aplikacija za praćenje WRC utrka u Hrvatskoj

Ovoga tjedna održava se WRC Croatia Rally 2022, najveće automobilističko natjecanje ikada upriličeno u našoj zemlji. Bez obzira pratite ga uživo ili od kuće, mobilna aplikacija koristan je pomoćnik

Sandro Vrbanus četvrtak, 21. travnja 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Croatia Rally
Namjena Praćenje reli utrke u Hrvatskoj
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Uz drugo izdanje utrke svjetskog prvenstva u reliju u Hrvatskoj, WRC Croatia Rally 2022, dolazi i mobilna aplikacija koja će biti koristan suputnik onima koji se odluče ovaj spektakl popratiti uz stazu, ali i onima koji će sve pratiti od kuće. Službena aplikacija Croatia Rallyja donosi upute za gledatelje kako doći do navijačkih zona, daje na uvid karte svih staza, kao i detaljan raspored svih događanja.

Osim itinerera utrke, korisnih informacija i rezultata uživo, aplikacija nudi gledateljima i mogućnost odgovaranja na nagradnu anketu te osvajanja atraktivne nagrade za ljubitelje automobilizma – sezonske pretplate na streaming servis WRC+.

Tu je i mogućnost glasanja za omiljene timove i natjecatelje, a opsežni vodič za posjetitelje omogućava i pretraživanje smještaja, zanimljivih lokacija za posjetiti uz stazu i slično, sve uz mogućnost navigacije za lakše snalaženje onima koji će se uputiti na neki od preko brzinskih ispita koji se održavaju u pet hrvatskih županija – Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Krapinsko-zagorskoj, Primorsko-goranskoj i Varaždinskoj.