FotMob - jedna od esencijalnih aplikacija za ovisnike o praćenju nogometnih rezultata

Aplikacije i servisi za praćenje nogometnih rezultata u stvarnom vremenu već odavna nisu ništa novo, a ovo je jedna od najstarijih aplikacija toga tipa koja će zadovoljiti i one najgladnije svježih rezultata, statistika i novosti iz svijeta nogometa…

Matija Gračanin utorak, 8. ožujka 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv FotMob 
Namjena Praćenje nogometnih rezultata
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 48 kn godišnje

Ljubitelji nogometa i to pogotovo oni koji žele u svakom trenutku na raspolaganju imati točne rezultate za brojne utakmice, ovu će aplikaciju vjerojatno obožavati. Naime, nudi praćenje više od 375 natjecanja te svjetskih i lokalnih liga u koje se ubrajaju i Premier liga, La Liga, Serie A, Bundesliga te brojne druge.

FotMob prikazuje rezultate u gotovo stvarnom vremenu, a tu je i čitav niz statističkih podatka s odigranih utakmica kao i onih koje se prate uživo. Tako se tu mogu pregledavati tablice, rasporedi igranja, pregled momčadi, TV raspored, ocjene igrača, kratki pregled najvažnijih događaja na utakmicama i štošta drugo.

Osim toga, tu su i personalizirane novosti zahvaljujući kojima je uvijek moguće biti potpuno informiran o igračima i momčadima koje se prati, a tu su i obavijesti pa je u svakome trenutku moguće znati što se događa na nekoj utakmici. Drugim riječima, FotMob nudi sve što bi aplikacija ovoga tipa zapravo i trebala ponuditi.

Osnovna inačica aplikacije je besplatna, ali zato prikazuje oglase kojih se može riješiti plaćanjem pretplate koja stoji 48 kn godišnje. Ukratko, svi oni koji još nisu pronašli svoju omiljenu aplikaciju za praćenje svega što se događa u svijetu nogometa, svakako bi trebali dati priliku i FotMobu.