Google Primer - kroz lekcije od pet minuta podučava digitalni marketing i poslovno planiranje

Riječ je o besplatnoj Googleovoj aplikacija kroz koju je na jednostavan način moguće učiti i stjecati digitalne marketinške vještine i to uz minimalno uloženog vremena; sve se svodi na praćenje pojednostavljenih petominutnih lekcija…

Matija Gračanin srijeda, 2. studenog 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Google Primer 
Namjena Aplikacija koja podučava digitalne poslovne vještine
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan

Google Primer je aplikacija koja je ponajprije namijenjena svima onima koji tek ulaze u svijet poduzetništva i ne snalaze se najbolje u digitalnom svijetu, ali i onima koji jednostavno žele doznati više o poslovnim i digitalnim marketinškim vještinama.

Konceptualno je zamišljena kao klasična edukativna aplikacija, no materiju o kojoj podučava, prezentira kroz sažeto osmišljene lekcije svedene na kartice, što je idealno za praćenje izravno na pametnom telefonu, a i za sve one koji jednostavno nemaju vremena (da bi se pojedina lekcija pročitala nije potrebno više od pet minuta).

Prednost aplikacije je i činjenica da radi i kada nema dostupne internetske veze, ali i to što podučava doista ključne poduzetničke vještine. Na lagan način moguće je naučiti više o poslovnom planiranju, upravljanju, prodaji, digitalnom oglašavanju, društvenim medijima, marketingu sadržaja, SEO-u, analitici i brendiranju.

Nije nužno pratiti neki prethodno definirati slijed lekcija, u bilo kojem trenutku moguće je izabrati bilo koju lekciju ili ponovno prolaziti neku od njih, kako bi se utvrdilo stečeno znanje.

Sasvim očekivano, aplikacija je posve besplatna.