Hopper - pomaže pronaći najpovoljniji smještaj, letove i najam automobila

Hopper je još jedan od servisa koji olakšava pronalazak najpovoljnijeg smještaja, letova i najama automobila no koji se od iz gomila ističe činjenicom da će se najboljim pokazati onda kada se neplanirano mora negdje prenoćiti i kada se želi uštedjeti…

Matija Gračanin petak, 11. studenog 2022. u 06:05
OSNOVNI PODACI
Naziv Hopper 
Namjena Pomaže pronaći najpovoljniji smeštaj, letove i najam automobila
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan

Aplikacija i servisa koji omogućuju pronalazak i jednostavnu usporedbu smještaja kako bi se našao onaj najpovoljniji ima mnogo, no Hopper spada među najpopularnije. Zapravo, Hopper je akreditirana putnička agencija te za partnere ima brojne hotele i druge vrste smještajnih jedinica kao i tvrtke za zračni prijevoz i one za najam automobila pa nerijetko može ponuditi bolje cijene nego konkurenti.

Osim toga, Hopper se ističe i činjenicom da je u stanju prilično precizno predvidjeti cijene smještaja (dnevno analizira ogroman broj cijena u stvarnom vremenu) pa je samim time doista lakše pronaći najpovoljniji smještaj onda kada to zatreba (i kada cijena padne). Štoviše, Hopper je omiljen među onima koji neplanirano moraju negdje prenoćiti pa žele pronaći smještaj za koji će najmanje platiti.

Osim za neplanirani boravak, Hopper upravo zbog predviđanja cijena može biti odličan za planiranje putovanja (cijene letova i hotelskog smještaja pogađa s 95 postotnom točnošću do godine dana unaprijed), pa onda i let i smještaj rezervirati onda kada je cijena najniža.

Dakako, kada ga se promatra kao klasična aplikacija za traženje smještaja, rezervaciju letova ili najama autombila, posao obavlja onako kako bi se to i očekivalo. Pretraživanje je jednostavno, tu je i čitav niz podataka o smještaju zajedno s ocjenom pa je lakše procijeniti kvalitetu samoga smještaja, a tu su brojne druge mogućnosti te pogodnosti. U svakom slučaju, vrijedi ga probati.