Mudrica - domaća digitalna kartica koja donosi popuste

Mudrica je projekt Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a zapravo je riječ o aplikaciji za pametne telefone koja je namijenjena roditeljima te kroz koju se koristi e-Dječja kartica kojom se dobivaju razne pogodnosti ili popusti na robu ili usluge s dogovorenim partnerima…

Matija Gračanin srijeda, 23. prosinca 2020. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Mudrica 
Namjena E-kartica koja donosi popuste obiteljima s djecom
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Mudrica je e-kartica namijenjena roditeljima  i djeci koja omogućava razne pogodnosti te popuste na proizvode i usluge s dogovorenim partnerima pri čemu se visina popusta i dostupne pogodnosti povećavaju proporcionalno s brojem maloljetne djece u obitelji i popusti su kategorizirani u tri kategorije i to prema broju djece.

Da bi se do e-kartice došlo, najprije je potrebno podnijeti zahtjev za aktivaciju usluge putem sustava e‑Građani, a jednom kada je usluga aktivirana te su se dobili pristupni podaci kako je navedeno u uputama, valja instalirati ovu aplikaciju putem koje će se moći vidjeti koje su sve pogodnosti dostupne te koristiti sama e-kartica.

Dogovorenih partnera, barem za sada, nema mnogo i popusti nisu previše izdašni, ali kad god se može za neku uslugu i proizvod proći jeftinije, to je već nešto pozitivno. Naravno, plan Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade koji stoji iza ovog čitavog projekta, jest tijekom vremena povećavati broj partnera i time i popusta te pogodnosti. Hoće li u tome uspjeti ili ne, ostaje tek vidjeti.