Postaj - domaća platforma koja spaja majstore s onima koji trebaju njihove usluge

Riječ je o domaćoj platformi koja je osmišljena tako da omogući relativno jednostavan pronalazak majstora pri čemu je sve zamišljeno tako da se majstori javljaju onima koji ih traže na temelju objavljenog posla i tražene usluge…

Matija Gračanin petak, 25. kolovoza 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Postaj 
Namjena Platforma koja spaja majstore s naručiteljima poslova
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Postaj je domaća platforma koja želi riješiti jedan od čestih problema kućanstava – pronalazak majstora koji može obaviti određeni popravak, čišćenje, montažu ili cjelovitu adaptaciju stana. Zamišljena je tako da se obavljaju željeni poslovi koje valja obaviti, a onda se majstori javljaju naručiteljima posla te dalje dogovaraju detalje.

Drugim riječima, čitavu je stvar relativno lako koristiti, a sve počinje tako da se otvori korisnički račun. Nakon toga valja odabrati jednu od ponuđenih kategorija usluga kojih trenutačno ima više od dvadesetak, te treba unijeti nešto konkretniji opis usluge koja se točno traži.

Potrebno je unijeti i lokaciju za koju se traži usluga, a moguće je definirati i točan datum kada se želi da usluga bude i izvedena (moguće je dodavati i fotografije kako bi majstori koji koriste platformi lakše mogli formirati svoju ponudu). Nakon toga valja pričekati da se majstori jave, a s njima se dalje dogovaraju detalji kao i cijena (plaćanje se također dogovara izravno s majstorima).

Nakon što je posao obavljen, uputno je ostaviti recenziju kako bi drugi kasnije mogli lakše donijeti odluku o tome s kojima majstorima žele surađivati, a na umu valja imati i da majstori mogu ocjenjivati naručitelje posla.

Postaj platforma i aplikacije je posve besplatna, ali se ne nude nikakva jamstva; ovdje je samo riječ o platformi za povezivanje naručitelja poslova s majstorima koji onda međusobno ostvaruju suradnju. Ipak, prednost je mogućnost pregledavanja recenzija majstora kao i činjenica da se putem platforma olakšava pronalazak samih majstora.