Puppr - mobilni trener pasa s detaljnim video uputama za osnove poslušnosti i razne trikove

Pravilan odgoj pasa od iznimne je važnosti za dobar suživot psa i čitave obitelji, a premda postoje mnoge škole koje podučavaju kako na pravilan način naučiti psa osnove poslušnosti pa i neke zabavne trikove, postoje i aplikacije koje u tome pomažu totalnim početnicima…

Matija Gračanin utorak, 10. siječnja 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Puppr 
Namjena Mobilni vodič za treniranja pasa
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan / 14,47 eura mjesečno ili 110,03 eura godišnje (Premium)

Posve je neupitna činjenica da bi svaki vlasnik psa svojega ljubimca trebao naučiti osnovama poslušnosti i to ne samo da bi suživot sa psom bio bolji, nego da ih se nauči granicama dopuštenog i prihvatljivog ponašanja. Mnogo je načina na koji se to može postići, a dok neki odlučuju stvari prepuštati stručnjacima pohađajući specijalizirane škole, drugi uzimaju stvari u vlastite ruke.

Puppr je aplikacija koja se postavlja kao svojevrsni mobilni trener, a koja nudi hrpicu zgodno osmišljenih video uputa uz koje se psa može naučiti osnovnoj poslušnosti kao i nekim zabavnim trikovima koji će podjednako biti zanimljiv i zabavni psu, kao i svima drugima.

Lekcije i treninge su osmislile trenerice pasa, a putem aplikacije je moguće uživo komunicirati s timom trenera i dobiti odgovore na pitanja (ovo je dostupno samo u inačici Premium). Osim toga, aplikacija i nudi digitalni kliker što će biti korisno svima onima koji žele pse naučiti složene trikove oslanjajući se upravo na kliker metodu.

Aplikacija omogućava i jednostavno praćenje napretka, tu je i podrška za više pasa, a same su video instrukcije prilično dobro napravljene i vrlo ih je lako pratiti. Drugim riječima, Puppr se nameće kao odlična aplikacija za učenje psa brojim trikovima, od onih osnovnih do naprednih, ali i kao praktičan način da se psa nauči nekim osnovama poslušnosti.

Osnovna inačica aplikacije je besplatna, no za pristup svim video uputama potrebno je plaćati pretplatu za inačicu Premium koja stoji 14,47 eura mjesečno (ili 110,03 eura godišnje) pri čemu se ta inačica može besplatno iskušavati sedam dana.