Pushbullet - primanje SMS poruka i obavijesti sa smartfona na računalu

Pushbullet je jedna od najpopularnijih i najdugovječnijih aplikacija za pametne telefone koja omogućava da se na računalu primaju SMS poruke i obavijesti sa smartfona. Tu su i dodatne mogućnosti kao što je opcija odgovaranja na poruke izravno s računala…

Matija Gračanin ponedjeljak, 27. prosinca 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Pushbullet 
Namjena Primanje SMS poruka i notifikacija na računalu
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatno / 46 USD godišnje (Pro)

Postoji čitav niz načina na koje je moguće dobivati obavijesti s pametnog telefona na svojem računalu, a isto vrijedi i za primanje SMS poruka (npr. Your Phone). Jedan od možda najbezbolnijih (i besplatnih) načina da se to omogući jest da se osloni upravo na aplikaciju kao što je Pushbullet.

Riječ je o dobro poznatoj aplikaciji koja omogućuje da se na jednostavan način dobivaju notifikacije na računalu o pristiglim porukama na pametnom telefonu, ali i o pozivima i svim drugim notifikacijama koje pametni telefoni mogu uputiti i to bilo iz pomoć web preglednika ili za to namijenjene aplikacije za Windows.

Da bi stvar bila još bolja, moguće je odgovarati na primljene poruke izravno na računalu, a tu je i podrška za poznate komunikacijske aplikacije kao što su WhatsApp i Facebook Messenger. Osim toga, zgodno je i to što je primljene notifikacije moguće poništavati izravno na računalu.

Uz sve to, Pushbullet može poslužiti i za laku razmjenu poveznica i datoteka između poveznog računala i pametnog telefona, a tu su i neke druge praktične sitnice. Bilo kako bilo, svi oni koji bi željeli primati obavijesti, SMS poruke i poruke dobivene na poznate komunikacijske aplikacije izravno na svojem računalu, s ovom će aplikacijom upravo to i moći.

Osnovna aplikacije je besplatna, ali i ograničena (primjerice, moguće je slati datoteke pojedinačne veličine do 25 MB). Ograničenja se mogu ukloniti plaćanjem godišnje pretplate za izdanje Pro koje stoji 40 dolara godišnje (odnosno 3,33 dolara mjesečno).

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


In-ear slušalice s BT 5.0 aptX™ tehnologijom

MARSHALL Minor II

12 sati reprodukcije glazbe, višesmjerni kontrolni gumb, funkcija pauze pomoću magneta, ugrađeni mikrofon omogućava razgovore ili snimanje glasovnih bilješki putem uređaja,14.2 mm driveri, 20 Hz–20 kHz, 117 dB SPL.

669 kn 969 kn Kupi

3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS Hera 150

Značajno poboljšava rezultate slušanja, korištenjem novog woofera koji omogućuje bolje spuštanje u bas. 42 -20,000 Hz, 4 ohma, 92 dB, 150 W

4.699 kn 4.799 kn Kupi