Revive - zabavna aplikacija koja će oživjeti statična lica na fotografijama

Revive je popularna aplikacija koja omogućava da se statična lica na fotografijama jednostavno animiraju i učine zabavnima dodajući im glazbenu podlogu ili tonski zapis po izboru i to gotovo u jednom kliku…

Matija Gračanin ponedjeljak, 17. listopada 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Revive 
Namjena Zabavna aplikacija za animiranje lica
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan / 27 kn tjedno ili 329 kn jednokratno (Pro)

Svima onima kojima je dosadilo gledati statična lica na fotografijama u ovoj će aplikaciji uživati. Naime, Revive je aplikacija koja omogućava da se vrlo jednostavno animiraju lica na fotografijama čineći ih urnebesno zabavnima (ili smiješnima).

Čitav se proces svodi na nekoliko jednostavnih koraka; portret koji se želi animirati valja uploadati, izabrati glazbeni podlogu ili neki drugi dostupni tonski zapis, zatim valja kliknuti na Revive i pričekati da se generira kratki animirani video koji se onda može podijeliti s drugima putem društvenih mreža.

Osim što je moguće animirati portrete koji će se uploadati, moguće je poigrati se i s naracijom poznatih likova ili osoba, te snimiti vlastiti glas koji će onda biti iskorišten za animaciju. Osim toga, aplikacija nudi i pregled već napravljenih animacija pa se može samo prepustiti pregledanju zabavnih animacija (ili ih iskoristiti da se na njih ubacit vlastita fotografija).

Uz besplatnu inačicu koja će na gotove videozapisa zalijepiti vodeni žig te koja prikazuje i oglase, tu je i zdanje Pro koje stoji 27 kn tjedno ili 329 kn jednokratno, a koje uklanja spomenuta ograničenja te donosi i proširenu biblioteku glazbenih pozadina i tonskih zapisa.