Rezultati svih nogometnih liga u Hrvatskoj na vašem mobitelu – HRnogomet

Premda postoji niz aplikacija koje nude prikaz rezultata brojnih sportova, daleko ih ima manje koje se bave isključivo lokalnim nogometom. HRnogomet je relativno nova aplikacija koja na jednom mjestu prikazuje rezultate hrvatskih nogometnih liga…

Matija Gračanin petak, 11. rujna 2020. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv HRnogomet
Namjena Rezultati hrvatskih nogometnih liga
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatno (uz reklame)

Mnogi su skloni neopravdanom podcjenjivanju nogometa u Hrvatskoj, no neupitno je da ima gorljivih ljubitelja i navijača koji u svakome trenutku žele znati rezultate domaćih nogometnih liga. Premda postoji čitav niz aplikacija koje omogućuju praćenje rezultata za brojne sportove, nema ih tako puno koje su posvećene isključivo domaćem nogometu.

HRnogomet je relativno nova aplikacija koja kroz zgodno napravljeno sučelje nudi pregled rezultata svih nogometnih liga u Hrvatskoj i to uključujući sve HNL lige kao i lige po županijama. Upravo su tako lige razvrstane na početnom ekranu, a odabirom lige prikazat će se i tablica s trenutačnim poretkom, raspored utakmica, a tu je i pregled strijelaca.

Za svaki je datum moguće vidjeti i raspored utakmica svih liga, a tu je i pregled svježih novosti za sve one koji ne žele propustiti ni najmanji detalj s odigranih utakmica. HRnogomet nudi i mogućnost praćenja utakmica uživo, a za svaku će se utakmicu koja se doda u favorite dobivati obavijesti o promjenama.

U favorite je moguće dodavati i lige te pojedine momčadi, a zgodno je i to što je omogućen chat unutar aplikacije pa je moguće dopisivati se s drugim korisnicima i dijeliti detalje vezane uz pojedinu ligu.

Aplikacija je besplatna i dostupna isključivo na Androdu no prikazuje oglase kojih se može riješiti uz jednokratno plaćanje 12 kn.