Simple Radio - omogućuje slušanje više od 50 tisuća internetskih radijskih postaja

Aplikacija za slušanje radijskih postaja koje svoj program streamaju definitivno ne nedostaje, a ovo je još jedna koja pokušava pronaći svoje mjesto u prilično žestokoj konkurenciji. Preuzeta je više od 50 milijuna puta na Androidu, a već to samo po sebi može nešto značiti…

Matija Gračanin četvrtak, 30. lipnja 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Simple Radio
Namjena Slušanje internetskog radija
Android Play Store 
iOS App Store
Cijena Besplatan / 24 kn godišnje (Premium)

Plaćanje pretplate za poznate glazbene streaming servise definitivno nije jedini način na koji se može uživati u glazbi, a među najpopularnijim besplatnim načinima kako u bilo kojem trenutku uživati u glazbi jest osloniti se na neku aplikaciju koja omogućava slušanje internetskoga radija.

Ponuda je tu prilično izdašna, a Simple Radio je samo još jedna aplikacija toga tipa koja nastoji pronaći svoje vjerne korisnike u prilično žestokoj konkurenciji. Preuzeta je više od pedeset milijuna puta, a uz visoku prosječnu ocjenu, jasno je da ova aplikacija itekako ima što ponuditi.

Prije svega, omogućava pristup više od 50 tisuća radijskih postaja koje svoj program emitiraju u više od 200 zemalja diljem svijeta, a sve je prezentirano kroz oku ugodno i jednostavno sučelje. Dakako, uz brojne svjetske radijske postoje, tu su i domaće, a posebno je zgodno to što je postaje moguće pretraživati po nazivu, gradu, državi ili žanru glazbe.

Simple Radio podržava streamanje na Chromecast, radijske postaje je moguće dodavati u favorite kako bi im se kasnije lakše pristupalo, a tu je teko još pokoja sitnica. Premda Simple Radio ne obiluje mogućnostima, upravo je to ono što mnogi kod ove aplikacije zapravo i cijene pa će se sigurno dopasti onima koji su skloni funkcionalnom minimalizmu.

Osnovna inačica aplikacije je besplatna, ali zato se prikazuju oglasi. Njih se može riješiti kupovinom inačice Premium za koju valja plaćati godišnju pretplatu od 24 kn, a uz koju se dobiva i tajmer koji će biti koristan onima koji vole zaspati uz slušanje glazbe ili radijskog programa.

 

📢 Uštedi do 250 kn

TOP!

HONOR X7 i X8

Super brzo punjenje, IPS ekran, do 64 MP, Android 11 operativni sustav.

Od 1349kn Kupi


Bežični glazbeni sustav

COMO AUDIO Solo

Wi-Fi, Bluetooth, FM i internet radio, Spotify, Multi-room, USB ulaz, 30W po kanalu, daljinski upravljač, Como Control aplikacija.

2.929 kn 3.749 kn Kupi

Satelit zvučnik visokih performansi

DALI Fazon LCR

Isporuka bogato definiranih detalja i snažnog basa, zakrivljeni dizajn, 78 - 25,000Hz, 15 - 120W, 6 ohma.

2.399 kn 2.989 kn Kupi