SofaScore - rezultati i detaljne sportske statistike za više od 20 sportova

Ovo je popularna i poznata domaća aplikacija koju mjesečno koristi oko 20 milijuna ljudi kao izvor najbržih rezultata i detaljnih sportskih statistika za više od 20 sportova, s svakako joj u prilog ide i to da omogućava uživo praćenje utakmica iz svih liga i natjecanja…

Matija Gračanin utorak, 9. ožujka 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv SofaScore 
Namjena Praćenje sportskih rezultata i sportskih statistika
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 10 kn godišnje

Konkurencije među sportskim aplikacijama koje su namijenjene prikazivanju rezultata utakmica i sportskih natjecanja te obilja raznovrsnih sportskih statistika  definitivno je žestoka. Međutim, ova domaća aplikacija definitivno se svrstava među najbolje aplikacije ove vrste što potvrđuje i velik broj njezinih obožavatelja.

Naime, SofaScore je odlično napravljena sportska aplikacija s widgetom za praćenje rezultata utakmica uživo iz svih liga i sportskih natjecanja i to za više od 20 sportova u koje se ubrajaju nogomet, košarka, hokej na ledu, tenis, motosport, biciklizam, rukomet, vaterpolo, mali nogomet, stolni tenis, futsal, odbojka, pikado, badminton, pa ček i esportovi.

Osim toga, moguće je pratiti i sva popularna natjecanja iz Hrvatske kao što su MaxTV HNL prva liga ili Druga-HNL te međunarodna natjecanja kao što je UEFA Liga prvaka. Međutim, jedna od ključnih karakteristika ove aplikacije su odlične statistike (heatmap, shotmap i statistike igrača) za jedno sa statističkim ocjenama uživo.

Naravno, tu je i čitav niz drugih statistika i korisnih drugih stvarčica, pa ni ne čudi da se ozbiljni ljubitelji sporta koji ne žele propustiti ni najmanji detalj kod sportova koje prate, odlučuju sportske događaje pratiti upravo ovom aplikacijom te je honoriraju visokim ocjenama. Osnovna inačica je besplatna no prikazuje oglase, a njih se može riješiti plaćanjem pretplate koja stoji 10 kn godišnje.

 

Akcija

GARMIN Fenix

Sportski sat, GPS, multisport, više modela i cijena

3099 kn 3699 kn Kupi


3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS MANI Mk2

Idealni za manje prostore i korištenje u sustavu kućnog kina zahvaljujući kompresijskoj komori. 40 -20,000 Hz, 4 ohma mini, 100 W, 92 dB.

5.399 kn 5.989 kn Kupi

Digitalno phono USB pretpojačalo

NAD PP4 C- KO

Nudi vrhunske sonične rezultate, ima mogućnost odabira MM/MC ulaza. Nova verzija AlpineSoft's VinylStudio Lite ripping softvera. Moguće povezivanje s većinom amplifiera, receivera i PC-a, SNR: 76 dB (MM); 78 dB (MC).

1.499 kn 1.799 kn Kupi