Ten Ten - sve popularnija društvena mreža za izravnu komunikaciju u stilu voki-tokija

Riječ je o društvenoj mreži kod koje se komunikacija među prijateljima ostvaruje u stvarnom vremenu, a postala je popularna i prepoznata upravo kao voki-toki za Tik Tok zbog načina komunikacije, ali i činjenice da se može prijaviti upravo računom za Tik Tok…

Matija Gračanin srijeda, 22. svibnja 2024. u 05:30
OSNOVNI PODACI
Naziv Ten Ten
Namjena Komunikacijska aplikacija u stilu voki-tokija
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Ten Ten je još jedna od sve brojnijih društvenih mreža i komunikacijskih platformi kod koje se naglašava izravna glasovna komunikacija u stvarnom vremenu (bilo individualna ili grupna), a kako se može otvoriti korisnički profil koristeći Tik Tokov, postala je poznata i kao voki-toki za Tik Tok.

Nakon što se stvori korisnički profil pri čemu je potrebno dodati i profilnu fotografiju, odrediti nadimak ili unijeti ime, ostaje dodati prijatelje s kojima se želi komunicirati (potrebno je dodati najmanje jednog prijatelja da bi se Ten Ten uopće mogao koristiti) i to tako da se unese generirani PIN, pritom će druga strana još morati prihvatiti zahtjev za dodavanjem.

Nakon što je sve podešeno, a prijatelji s kojima se želi komunicirati dodani, vrlo je jednostavno upustiti se u individualne ili grupne razgovore; samo treba zadržati gumb i veza s drugom stranom će automatski biti ostvarena i komunikacija može otpočeti.

Pritom samo treba imati na umu da zahtjeve za razgovor nije potrebno odobriti, komunikacijski kanal će biti uspostavljen bez dodatne interakcije što čitavu stvar čini podložnom podvalama i neslanim šalama. Doduše, moguće je uključiti modalitet u kojemu se naznači da se ne želi biti ometan, a tu je i opcija da se druge sudionike utiša. U svakom slučaju, ovo je još jedna društvena mreža putem koje se omogućava jednostavna individualna ili skupna komunikacija u stilu voki-tokija.