TidyPanel - omogućava jednostavno upravljanje perzistentnim notifikacijama

Premda su same po sebi korisne, notifikacije katkada itekako mogu biti previše nametljive i to pogotovo ako je riječ o perzistentnim notifikacijama. Ovo je aplikacija koja omogućava pametnije upravljanje upravo tim tipom obavijesti…

Matija Gračanin srijeda, 21. rujna 2022. u 06:05
OSNOVNI PODACI
Naziv 3DMark 
Namjena Mobilna varijanta poznatog benchmarka
Android Play Store
iOS Nema
Cijena Besplatan / 18 kn (Pro)

Sustav notifikacija na Android pametnim telefonima u suštini i nije loš, ali ima nekih detalja koji itekako mogu dotjerati do ludila. Možda su najbolji primjer upravo perzistentne notifikacije koje su kod nekih proizvođača telefona prilično nametljive i doista mogu ići na živce, a katkada ih je doista nešto teže ukloniti.

TidyPanel je zbilja jednostavna aplikacija koja omogućava da se obavijesti koje naizgled nije moguće ukloniti jednostavnim klizanjem lijevo ili desno, konačno uklone. Sve što je potrebno učiniti jednom kada se neki oblik perzistentne pojavi, jest pokrenuti aplikaciju i pronaći obavijest koju se želi ukloniti u popisu svih aktivnih obavijesti.

Nakon toga, samo valja izabrati opciju na temelju čega će obavijest biti skrivena (title, body ili prilagođeni tekst), a onda je na notifikacijskom panelu pametnog telefona moguće dugo zadržati naznačenu obavijest TidyPanela i riješiti se obavijesti zauvijek. Dakako, skrivene obavijesti je moguće i vratiti unutar TidyPanela; samo je treba pronaći u kategoriji Hidden Notifications i ponovno aktivirati.

Osnovna inačica aplikacije je besplatna, ali omogućava skrivanje do dvije perzistentne notifikacije. Kako bi se to ograničenje uklonilo, valja platiti 18 kn za izdanje Pro čime se ujedno i podržava daljnjih razvoj aplikacije te se dobivaju i dodatne mogućnosti kao što je automatsko skrivanje notifikacija kod ponovnog pokretanja telefona, trajnog blokiranja i još pokoja sitnica.

📢 Besplatna dostava

LOGITECH G502

Stigli su novi članovi legendarne G502 obitelji!

699kn 92,77 € Kupi

📢 Za odvažne!

ROG gaming laptopi

Serija laptopa za najbolji gaming doživljaj. Pretvara svaku igru u realistično iskustvo.

11999 kn 1.592,54 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

EQ subwoofer

MONITOR AUDIO MRW-10

10" MMP II zvučnik, 100W RMS, klasa D pojačala, DSP obrada, 50 – 120 Hz, tri unaprijed postavljene postavke načina EQ.

3.689 kn 489,61 € Kupi

HEOS soundbar

DENON HOME SB550

Iskustvo kućnog kina, jednostavan industrijski dizajn, Wi-Fi, bluetooth, 3D zvuk uz Dolby Atmos i DTS:X.

3.899 kn 517,49 € Kupi