Wallpapers - aplikacija za pozadine na Androidu koja je preuzeta više od 500 milijuna puta

Aplikacije koje nude mogućnost da se na bezbolan način pronađu raznovrsne pozadine za pametne telefone s Androidom definitivno ima mnogo, a ovo je jedna do aplikacija koju mnogi instaliraju među prvima – stoga ne čudi da je preuzeta više od 500 milijuna puta…

Matija Gračanin četvrtak, 11. studenog 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Wallpapers 
Namjena Googleova aplikacija za pozadinske slike
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan

Wallpapers je Googleova aplikacija za pozadine koja dolazi predinstalirana na Pixel pametnim telefonima, ali i nudi neke specifične mogućnostima namijenjene samo tim smartfonima. Srećom, većina značajki je dostupna i na svim drugim Android telefonima, a ono što je najvažnije, sasvim solidan izbor raznovrsnih pozadina.

Već sama činjenica da je nedavno probila granicu od 500 milijuna preuzimanja svjedoči da će itekako dobro doći onda kada se pametni telefon želi osvježiti novom pozadinskom slikom, a u prilog joj ide upravo činjenica da se u njoj mogu pronaći prilično kvalitetne pozadine kao i to da se redovito ažurira.

Osim što se putem aplikacije elegantno kao pozadina mogu postavljati slike koje se čuva na lokalnoj pohrani pametnog telefona i na servisima za skladištenje datoteka u oblaku, tu je i nekolicina tematskih kategorija unutar kojih se mogu pronaći raznovrsne fotografije ili teksture i pozadine koje prikazuju različite geometrijske oblike.

Zgodno je to što je moguće namjestiti za neku od kategorija da se svaki dan jedna od slika nasumično postavi kao pozadina. Nekih drugih posebnih mogućnosti i nema, a upravo je to ono što obično većina i traži; jednostavnu i nenametljivu besplatnu aplikaciju krcatu kvalitetnim fotografijama koje se mogu postaviti kao pozadinu na smartfonu.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


In-ear slušalice s BT 5.0 aptX™ tehnologijom

MARSHALL Minor II

12 sati reprodukcije glazbe, višesmjerni kontrolni gumb, funkcija pauze pomoću magneta, ugrađeni mikrofon omogućava razgovore ili snimanje glasovnih bilješki putem uređaja,14.2 mm driveri, 20 Hz–20 kHz, 117 dB SPL.

669 kn 969 kn Kupi

3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS Hera 150

Značajno poboljšava rezultate slušanja, korištenjem novog woofera koji omogućuje bolje spuštanje u bas. 42 -20,000 Hz, 4 ohma, 92 dB, 150 W

4.699 kn 4.799 kn Kupi