Weawow - moćna aplikacija za prognozu vremena s prekrasnim fotografijama

Konkurencija među aplikacijama za vremensku prognozu iznimno je velika i dobar ih se dio nastoji istaknuti nekim specifičnim detaljima. Weawow je upravo takva aplikacija koja, uz solidnu vremensku prognozu, omogućava fotografima da zarade prodajući nerijetko impresivne slike…

Matija Gračanin ponedjeljak, 21. prosinca 2020. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Weawow 
Namjena Aplikacija za vremensku prognozu
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan

Weawow se svrstava među ponajbolje aplikacije za vremensku prognozu koja se definitivno ističe ne samo svojim mogućnostima i lijepim izgledom, nego i činjenicom da za je nije potrebno platiti pri čemu ne prikazuje ni oglase dok se za mehanizam monetizacije odlučuju na uzimanje postotka od prodaje fotografija.

Da, Weawow omogućava da profesionalni i fotografi amateri putem aplikacije prodaju vlastite fotografije koje će u aplikaciji biti prikazane ovisno o aktualnim vremenskim prilikama i čime se itekako podiže ukupan vizualni dojam.

Ističe se i činjenicom da nudi više izvora za vremensku prognozu i aktualne podatke s time da je zadani izvor MET Norway, dok nudi i Dark Sky, Weatherbit, Open Weather Map i druge. Doduše, za neke je potrebno donirati novac kako bi ih se moglo koristiti (Accuweather i Foreca).

Upravo zahvaljujući kvalitetnim izvorima, doista obiluje podacima o aktualnim vremenskim uvjetima i tu mu se doista nema što za prigovoriti. Sama aplikacija je vizualno doista dotjerana, tu je i mogućnost izrade prilagođenih widgeta, upozorenje na opasne vremenske uvjete te još štošta drugo. Bilo kako bilo, Weawow je aplikacija za vremensku prognozu koja neće razočarati.