Kako će turizam preživjeti nakon pandemije?

Ovogodišnja 3T - Tourism, Travel & Tech konferencija održat će se 23. ožujka 2021., a bavit će se primarno pitanjima kako preživjeti nakon pandemije

Bug.hr utorak, 23. veljače 2021. u 06:00

Konferencija 3T – Tourism Travel and Tech u organizaciji Buga i Mreže ide u četvrtom izdanju i po hibridnom principu. Praćenje će biti moguće preko streaminga, a ovisno o mjerama koje budu vrijedile u momentu održavanja, možda će određeni broj posjetitelja sudjelovati i uživo. 3T je konferencija koja objedinjuje turizam i IT, kao vodeće i najvažnije grane hrvatskog gospodarstva, a ovogodišnje izdanje održat će se 23. ožujka 2021.

"2021 će biti urnebes, mislim da će u ožujku-travnju interes za nekim oblicima Tourism & Tech related savjeta i sadržaja biti ogroman. Svi koji rade u turizmu ili s turizmom, morat će upregnuti tehnologiju kao način izlaska iz neviđene krize koja je snašla taj sektor." – istaknuo je Oleg Maštruko, direktor konferencije 3T.

"Može li turizam biti održiv i kako nam razvoj tehnologije u tome pomaže ili pak odmaže, te kako zadržati kvalitetu života na željenoj razini uz rast turističkog prometa? Aplikacije za turizam budućnosti – hoće li VR i AR smanjiti potrebu za fizičkim putovanjem na lokaciju i time riješiti dio problema? Tko uopće želi putovati na taj način? – to su neka od pitanja koja ćemo nastojati otvoriti na ovogodišnjem izdanju konferencije.“ – naglašava Maštruko.

Streaming ulaznice za 3T konferenciju dostupne su po cijeni od 200 kn

Turizam u post-covid svijetu

Pandemijska i post-pandemijska zbivanja na planu turizma, dakako, otvaraju i mogućnosti za IT i tech. Glavni leitmotiv ovogodišnjeg izdanja konferencije 3T je klima – održivost – tehnologija, a pitanje koje nas sve muči – kako preživjeti nakon pandemije?

Sadržaj konferencije i predavači nisu posve finalizirani, na novim elementima programa aktivno se radi. Imamo dva odlična keynotera s vrlo aktualnim temama. Kao jedan od keynotera nastupit će Zoran Pejović, svjetski ekspert kad je u pitanju hospitality industrija. Zoran će održati će keynote pod nazivom Kako zadržati najbolje ljude u turizmu u post-covid svijetu?.

Drugi keynote predavač, Robert Sedlar, ekspert za turizam, analizirat će efekte pandemije na turistički sektor i ponuditi savjete za budućnost.

Panel diskusijom Kako preživjeti nakon pandemije? moderirat će Oleg Maštruko, direktor konferencije 3T.

Uz spomenuta, planirano je još niz predavanja, prezentacija i diskusija. Najavljen je nastup Ilije Brajkovića, stručnjaka za digitalni marketing i najbolje ocjenjenog predavača na prethodnim 3T konferencijama, s temom Kako razvaliti sadržajem i izgraditi osobni brending na društvenim mrežama? Nastupit će i vodeći hrvatski chef Mate Janković.

Četvrti 3T održat će se 23. ožujka 2021. Više informacija i kotizacije dostupne su na 3t.bug.hr.

Izvještaj s prethodne 3T konferencije potražite ovdje.