Bring! Shopping List - sve što je potrebno za stvaranje i upravljanje popisa za kupovinu

Riječ je o prilično praktičnoj aplikaciji koja omogućava laku izradu popisa za kupovinu koje je onda moguće podijeliti s drugima i na taj način olakšati svakodnevnu nabavku dok će se sama aplikacija pretvoriti u praktičnog pomoćnika kojeg vrijedi imati tijekom kupovine…

Matija Gračanin utorak, 27. srpnja 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Bring! Shopping List 
Namjena Izrada i dijeljene popisa za kupovinu
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Bring! Shopping List je praktična aplikacija za koju je već  prema njezinom samom nazivu prilično lako pogoditi o čemu je riječ; ovo je aplikacija koja se specijalizira za stvaranje popisa za kupovinu koje je moguće i podijeliti. Aplikacija cilja na obitelji, cimere ili sve one koji na neki način dijele isto kućanstvo te mu na sličan način moraju doprinositi.

Dakle, moguće je izraditi popise za kupovinu, podijeliti ga i onda slati i primati obavijesti o tome što tko kupuje (ili je već kupio) kako bi se izbjegla mogućnost da se neke namirnice bespotrebno kupe više puta, ali i o tome tko je zapravo otišao u onu svakodnevnu nabavku. Pri svemu tome je moguće izrađivati više popisa za kupovinu i dijeliti ih s više osoba, a sve će uredno biti sinkronizirano na više uređaja.

Osim toga, Bring! Shopping List olakšava i planiranje tjednog ili mjesečnog jelovnika nudeći zgodne recepte za razna jela, a onda i mogućnost generiranja popisa za kupovinu svega onoga što je potrebno da bi se to jelo i spravilo. Zgodna je u mogućnost dodavanja i organizacija kartica vjernosti, a tu su i brojne druge sitnice.

Sve u svemu, ovo je aplikacija koje će itekako biti korisna istinskim šopingholičarima, ali i svima onima koji samo žele svoje pametne telefone iskoristili da bi bolje koordinirali svakodnevnu nabavku tipičnih namirnica. Dobro izgleda, lako ju je koristiti, moguće ju je dodatno personalizirati pa ni ne čudi da je prilično popularna.