PrijaviTuriste – domaća aplikacija koja olakšava iznajmljivačima prijavu gostiju putem eVisitora

Sustav eVisitor za online prijavu i odjavu turista dostupan je već otprilike šest godina, a ovo je domaća aplikacija koja olakšava iznajmljivačima samu prijavu gostiju upravo kroz taj sustav nudeći pri tome i neke dodatne mogućnosti…

Matija Gračanin srijeda, 29. lipnja 2022. u 05:00
OSNOVNI PODACI
Naziv PrijaviTuriste
Namjena Aplikacija za lakše prijavljivanje gostiju kroz sustav eVisitor
Android Play Store 
iOS App Store
Cijena Besplatan 

Svi oni koji pružaju usluge noćenje u smještajnim objektima obveznici su prijave i odjave turista turističkoj zajednici, a upravo je njima namijenjen središnji elektronički sustava prijave i odjave turista eVisitor. Cjelokupni proces nije pretjerano složen, no stvari uvijek mogu biti jednostavnije.

Tu uskače domaća aplikacija PrijaviTuriste koja dodatno olakšava proces prijave gostiju. Kako se informacije vezane za prijavu upisuju na temelju podataka iz osobne iskaznice ili drugih podržanih osobnih dokumenata, ključna je prednost to što aplikacija omogućava skeniranje dokumenata kamerom telefona nakon čega će podaci automatski biti uneseni.

Osim toga, putem aplikacije je turiste moguće prijavljivati pojedinačno ili grupno, a dodatna je prednost i to što će se putem same aplikacije moći napraviti zakonski propisan račun koji je onda moguće prijavljenim gostima poslati u PDF formatu.

Konačno, na temelju pospremljenih računa, moguće je automatski izraditi evidenciju prometa. Aplikacija je besplatna (naplaćuje se prijava turista unutar aplikacije s time da novi korisnici dobivaju 15 besplatnih prijava), radi prilično brzo i jednostavno, pa svi oni koji se bave iznajmljivanjem smještajnih objekata u turizmu, ovu će aplikaciju htjeti imati pri ruci kako bi lakše ispunili svoje zakonske obveze.