Razerov igraći headset spasio gamera od zalutalog metka

Gejmeri dobro znaju osjećaj kada im netko 'upadne' nenajavljeno u sobu tijekom igranja, no malo tko je doživio da ga u 'napetim' trenucima pogodi zalutali metak

Matej Markovinović nedjelja, 10. travnja 2022. u 10:30

Na Redditu je nedavno osvanula zanimljiva objava koja je u kratko vrijeme uspjela preplaviti strane medije. Naime, korisnik društvene mreže, Enough_Dance_956 objavio je fotografije koje pokazuju da su ga Razerove igraće slušalice spasile od zalutalog metka.

Ovaj se bizaran slučaj dogodio u Torranceu u Kaliforniji, nakon što je zalutali metak „doletio“ kroz prozor, odbio se od zid te na koncu završio u slušalicama koje je (ne)sretni korisnik Reddita nosio u tom trenutku.

„Pokušavam doći do nekoga u Razeru da im se svim srcem zahvalim. U srijedu ujutro oko 10:30, zalutali je metak prošao kroz moj prozor i pogodio Razerove slušalice na vrhu moje glave. Da nije riječ o kvalitetnijem headsetu, danas bih bio mrtav 18-godišnjak“, napisao je korisnik Reddita ističući da je izrazito sretan što je živ.

„Da sam se pomaknuo za centimetar naprijed ili natrag, bio bih mrtav“, dodao je. Nedugo nakon objave u komentare se javio Min Liang-Tan, izvršni direktor Razera, te je korisniku Reddita poslao nove slušalice.

Zalutali je metak predan lokalnoj policiji koja trenutno istražuje ovaj nesvakidašnji slučaj, prenosi The Gamer.