Klijenti Serengetija kažu da je to jedna od najboljih developerskih tvrtki

Prema recenzijama klijenata Serengeti zauzima visoke pozicije na ljestvicama top razvojnih tvrtki, i to u područjima Custom Softwarea, Cloud Consultinga te umjetne inteligencije

debug.hr petak, 25. ožujka 2022. u 17:44

Serengeti, domaća konzultantska tvrtka za razvoj softvera, ponosna je što izvrsne ocjene i recenzije prima i od strane svojih klijenata jer je upravo priznanje postojećih klijenata najbolji dokaz kvalitete rada. Naime, prema ocjenama klijenata, objavljenima na poznatoj B2B stranici za recenzije Clutch, Serengeti se svrstao među najbolje hrvatske developerske tvrtke.

Dinamičnost i fleksibilnost tima, brzina te prepoznavanje specifičnih potreba klijenata, samo su neke od pohvala zabilježenih na ovoj stranici i to prije svega u kategorijama razvoja custom softwera, cloud consultinga te umjetne inteligencije. Serengeti od svojeg osnutka 2007. godine organski raste u pogledu prihoda, broja zaposlenih i razine stručnosti te ostvaruje prosječne stope rasta prihoda od oko 35%.

Međunarodno poslovanje

Više od 300 projekata obilježilo je Serengetijevih 15 godina postojanja, a osim u Hrvatskoj i regiji, etablirali su se u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Lani su zakoračili i na skandinavsko tržište s projektom za švedsku tvrtku Stratiteq te intenzivirali prisustvo u SAD-u radom na e-commerce platformi koja se bavi zdravstvenim uslugama. Osim toga, zaključili su i ugovor s izraelskom Tevom, za koju će razvijati ključne poslovne informacijske sustave. Na popisu klijenata iz financijske industrije, logistike, industrijske proizvodnje, energetike i zdravstva nalaze se velike internacionalne kompanije poput Mercuryja, Protela, Erste banke i Addiko banke.

Serengeti danas broji 180 zaposlenika u uredima u Zagrebu, Bjelovaru i Varaždinu te u vlastitim razvojnim centrima u Nairobiju u Keniji i u Kragujevcu u Srbiji. Ove godine planira zaposliti još 20 ljudi u novom uredu u Splitu, a zbog rastuće baze klijenata i otvaranja novih tržišta u ovoj godini nije isključeno ni dodatno zapošljavanje u ostalim uredima.

Ivan Milas, Serengeti
Ivan Milas, Serengeti

"Svako priznanje, pohvala pa čak i konstruktivna kritika, koja dolazi od naših klijenata, poticaj su nam za još bolju, bržu i kvalitetniju uslugu i razvoj. Ponosni smo na naše timove stručnjaka i ove su recenzije i priznanja prije svega njihova zasluga", naglasio je Serengetijev direktor prodaje Ivan Milas.

Clutch je nezavisna, B2B stranica za istraživanje, ocjene i recenzije koja identificira vodeće pružatelje IT i marketinških usluga i softvera. Tvrtke se ocjenjuju na temelju više od desetak kvantitativnih i kvalitativnih čimbenika, uključujući recenzije klijenata, iskustvo, popis klijenata, prepoznatljivost u industriji i prisutnost na tržištu.