Zagrebačka banka aplikacijom poduzetnicima pronalazi EU natječaje

Informacije o EU natječajima prilagođene su investicijskim potrebama klijenta, a usluga je za korisnike u potpunosti besplatna

Sandro Vrbanus četvrtak, 7. prosinca 2017. u 12:22

Zagrebačka banka od danas klijentima nudi novu uslugu MojEUfond namijenjenu poduzetnicima koji svoje projekte žele sufinancirati sredstvima iz EU fondova. Pomoću ove web aplikacije omogućeno im je jednostavnije, brže i učinkovitije praćenje EU natječaja, poručuju iz Zabe.

Poduzetnici će putem aplikacije MojEUfond dobivati personalizirane informacije o natječajima koji odgovaraju upravo njihovim investicijskim potrebama i za koje njihovo poduzeće zadovoljava administrativne uvjete. Usluga je za klijente Zagrebačke banke u potpunosti besplatna.

Kako funkcionira MojEUfond?

Nakon što aplikacija, na temelju relevantnih podataka i razvijenog algoritma, prepozna prihvatljiv natječaj za određeno poduzeće, ona u stvarnom vremenu obavještava korisnika na profilu unutar aplikacije ili putem e-maila. Aplikaciji je moguće pristupiti putem službene internetske stranice Zagrebačke banke ili putem e-zaba poslovnog bankarstva.

Korisnici koji se registriraju e-mail adresom samostalno unose potrebne podatke o poduzeću i ulaganju, dok korisnicima e-zabePS aplikacija kreira profil na temelju Banci dostupnih podataka koje je potrebno samo dopuniti podacima o ulaganju.