Kako su se hrvatski fakulteti prilagodili za nastavu na daljinu?

Provodimo malo istraživanje među studentskom populacijom kako bismo ocijenili prelazak na online nastavu na hrvatskim fakultetima. Jeste li zadovoljni prilagodbom, ili pak smatrate da bi ona mogla biti kudikamo bolja?

Vinko Krištić utorak, 14. travnja 2020. u 07:00

Tko bi prije nekoliko mjeseci rekao da će nas pogoditi strašna globalna pandemija virusa COVID-19, da ćemo živjeti u karanteni i izolaciji, da će nam turistička sezona biti neizvjesna, da će se zatvoriti fakulteti, škole i vrtići, da će se nastava u školama i na fakultetima, ali i kompletna gospodarska aktivnost odvijati na daljinu. Nakon zatvaranja škola i fakulteta slijedom navedene krize, visokoškolske ustanove bile su prisiljene prilagoditi se praktički preko noći i organizirati nastavu na daljinu. Neki fakulteti su to učinili manje, a drugi više uspješno.

Provodimo malo istraživanje među studentskom populacijom kako bismo ocijenili prelazak na online nastavu na hrvatskim fakultetima. Stoga molimo sve studente da ispune kratki upitnik na ovom linku. Ako niste student, slobodno ostavite koji komentar na ovu temu, no nemojte ispunjavati upitnik jer je namijenjen isključivo studentima.

Skupne rezultate objavit ćemo početkom svibnja. A do tada, svi se nadamo da će ova pandemija popustiti i da ćemo se uredno moći vratiti svakodnevnim aktivnostima.