Preko vikenda potpuno financirana nova kampanja za Inkplate, ovoga puta u boji

Ovo je već četvrta uspješna crowdfunding kampanja iz hrvatske e-radionice. Nova verzija njihovog ekrana za "uradi sam" zaslon za hobiste i makere prvi puta donosi prikaz u boji

Sandro Vrbanus utorak, 8. veljače 2022. u 14:19

Nova godina, nova crowdfunding kampanja iz e-radionice. Nakon uspješnog predstavljanja na Idea Knockoutu i tri u potpunosti financiranje prethodne kampanje za e-ink zaslon za hobiste i entuzijaste Inkplate (u nekoliko inačica), sada su na isti način, na platformi Crowdsupply, lansirali i novu verziju.

Ovoga puta riječ je o hobističkom e-ink ekranu u boji, a David Zovko iz e-radionice objasnio je za Bug.hr o kakvom je proizvodu riječ:

"Inkplate 6COLOR je novi u našoj seriji lako upravljivih e-paper ekrana za makere. Razlika od prijašnjih je u tome što je ekran u mogućnosti prikazivati boje, što daje vrlo efektivne rezultate. Sve druge prednosti elektroničkog papira su zadržane: iznimno mala potrošnja, vidljivost na svjetlu, ekran ugodan oku. Mogu iskoristiti priliku i da kratko najavim novu seriju Inkplate proizvoda, nazvanu "Next Generation", za koju ću samo reći da će imati toliko brz refresh rate da će biti u mogućnosti prikazivati video", otkrio je samo za naše čitatelje.

Kampanja za aktualnu verziju pokrenuta je protekloga petka, da bi već tijekom vikenda bio ispunjen njezin cilj od 9.900 američkih dolara. Inkplate 6COLOR dostupan je po cijeni od 99 dolara bez ili 119 dolara s kućištem.